Hakan Olgun: "Afyonlu Sağlıkta hak edilen hizmeti ne zaman alacak?"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, il genelindeki tüm hastanelerde eksikliklerin giderilememesine tepki göstererek, “21 yıldır iktidarda olanların halen daha, Afyon hak ettiği hizmeti alacak, demekle yetiniyor. Peki ne zaman?” dedi.

Siyaset Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 18:15:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Takip EtGoogle News

Olgun, Devlet Hastanelerinin en başta doktor eksiklerinin tamamlanması gerektiğini belirterek, bozuk cihazların biran önce değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

İktidar partisi milletvekillerinin şov peşinde olduklarını belirten İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Bugün ilçe hastanelerimizin durumu içler acısı. Her seçim öncesi hastaneler ile ilgili verilen sözler bir türlü yerine getirilmiyor. Bu da yetmiyormuş gibi insanlarımızla alay eder gibi açıklama yaparak, Afyonkarahisar’ın sağlık alanında da hak ettiği hizmeti alacağını söylüyorlar. Peki ne zaman? İnsanlarımız polikliniklerden randevu alamaz duruma geldi. MR için verilen randevuların en erkeni 1 ay sonrasına veriliyor. 21 yıldır iktidarda olanlar halen daha yapacaz, edecez diye caz cuz etmek peşinde. Halkı kandırmayı bırakın, caz cuz demeyi bırakın yapın!

” dedi.

 

HASTANE DEMEYE ŞAHİT LAZIM

İlçe hastanelerinin durumunun da içler acısı olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Çay hastanesi her seçim öncesi vaatlerle gündeme getiriliyor ancak seçim sonrası ne arayan var ne soran. Emirdağ, Dinar, Sandıklı Devlet hastaneleri sağlık ocağı gibi çalışıyor. Ne doktor var ne cihaz. Hastanelere giden vatandaş gittiğine bin pişman. Sağlığına kavuşacağım diye gidenler yeniden hasta olup dönüyor. Bunları da görmüyor musunuz? Vatandaşlarımız diğer illerin hastanelerine gitmeye çalışıyor, hiç mi duymuyorsunuz? Hastanelere hastane demeye bin şahit lazım. Milleti yapacaz edecez diye oyalamayı bırakın artık” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.