Fedakar, Çobanlar ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Milletvekili aday adayı Mali Müşavir Rasime Fedakar Çobanlar ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Fedakar, “Türkiye Yüzyılı vizyonuna doğru hep birlikte yürüyeceğiz. 14 Mayıs geleceğimizin nişanı olacak” dedi

İlçeler Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 18:26:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
103 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Rasime Fedakar seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 


İFTAR PROGRAMINA KATILDI
AK Parti Milletvekili aday adayı Rasime Fedakar, AK Parti Çobanlar Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özbay’ın kadın kolları yönetimi ve mahalle temsilcileriyle birlikte organize ettiği iftar programına katıldı. Çobanlar İlçe Başkanı Ali Yalman, Çobanlar Belediyesi Başkanı Ali Altuntaş, Çobanlar İl Genel Meclisi üyesi Cengiz Ceylan , Belediye Meclis Üyesi Gülşen Pirinç, önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Keziban Yilmaz  ve Aysel Yalman’ın da katıldığı iftar programında Fedakar Çobanlar halkının mübarek Ramazan ayını kutladı. Masaları tek tek dolaşan Fedakar, halkın istek ve taleplerini not aldı.


DEPREMZEDE AİLEYİ ZİYARET ETTİ
Fedakar, iftar programı öncesinde Hatay ilinden Çobanlar ilçesine yerleşen Mahmut beyin ailesine ziyarette bulunarak hatırlarını sordu  geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından Çobanlar ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ali Yalman, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özbay, Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Kayacık, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Özbay, ilçe yönetim kurulu üyesi Ibrahim Çoban ile birlikte Hedef2023 vizyonundan seçim sürecine dair güncel bir çok konu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


TEKSTİL FABRİKASI VE SERAYI ZİYARET ETTİ
Milletvekili aday adayı Fedakar, Çobanlar ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Üçağıl ile birlikte Çobanlar ilçesinde faaliyet gösteren Mahmut Çelik-Tekstil Fabrikası işletmesi ile  iş insanı Haydar Kurt’a ait serayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyareti esnasında Esnaf Oda Başkanı ile  tarım ve hayvancılık üzerine, kredi maliyetlerinin işletmeler üzerine yükünün asgari düzeyde yansıtılması konusundaki hassasiyeti, seranın ve tekstil fabrikasının ilçe ekonomik hayatına katkısına kadar bir çok konuda fikir alışverişinde bulundu.


TEŞKİLATIMIZLA OMUZ OMUZA OLACAĞIZ
“28. Dönem Meclisimizde 14 Mayıs seçimleriyle birlikte seçkin adımlarla geleceğimizin nişanı olacaktır” diyen Fedakar; "Bugüne kadar 2023 hedeflerimizin ışığında ilerledik, bundan sonra Türkiye Yüzyılı vizyonuna doğru hep birlikte yürüyeceğimizi ifade ettik. Teşkilatımızla omuz omuza olacağız. Meclis, millî iradenin tecelligahı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve 15 Temmuz destanının ayrılmaz bir parçasıdır.  28. Dönem Meclisimiz de 14 Mayıs seçimleriyle birlikte seçkin adımlarla geleceğimizin nişanı olacaktır.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.