Afyon Ekiplerinin deprem bölgesinde faaliyetleri devam ediyor

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatlarıyla deprem bölgesine hareket eden İl Özel İdaresi Ekipleri, Yol ve Ulaşım Müdürü Faik Karakoç koordinatörlüğünde, deprem bölgesinde faaliyetlerine devam ediyor.

Gündem Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 15:33:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 55 sn.
76 okunma
Takip EtGoogle News

Hatay ve Adıyaman Valilikleriyle koordinasyon kurarak, ilgili bölgelerde kurulacak olan çadır ve konteynır yaşam alanlarının zeminlerinin hazırlanmasında rol alıyorlar. Adıyaman’da 4 adet konteynır kent sahası düzenlemesi ve Hatay’da 1200 konteynırdan oluşacak olan büyük bir konteynır kent sahasının zeminlerinin düzenlenmesini sağlayan ekipler, aynı zamanda bölgede yürütülen diğer yardım faaliyetlerine de katkı sağlıyor. 

Bölgede ihtiyaç duyulan tüm alanlarda etkin vazifeler üstlenen Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri, deprem bölgesine intikal ettirilen iş makinaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ayrıca yine bulundukları illerin Valilikleri ile koordinasyon kurarak bölgede ihtiyaç duyulan tüm yaşam malzemeleri için Afyonkarahisar Valiliği, AFAD ve Kızılay ile koordineli bir şekilde çalışan ekiplerimiz, gerekli ihtiyaç malzemelerinin temini için şehrimizden gidecek yardımların organizasyonuna da katkı sağlıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.