Niyazi Ertaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Ertaş, bayramın tüm Müslümanlar için birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması için önemli bir dönem olduğunu vurguladı.

Gündem Yayın: 27 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 27.06.2023 13:36:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
142 okunma
Takip EtGoogle News

Ertaş, mesajında ​: "Değerli Afyonkarahisarlı hemşehrilerim, Kurban Bayramı'nın tüm İslam aleminde barış, sevgi ve hoşgörü içerisinde geçirmeleri dileklerimle kutlarım. "
Ertaş, bayramın ruhuna uygun olarak insanlar arasındaki kardeşlik bağlarının önemini belirterek, "Kurban ibadetini yerine getirirken, ihtiyacı olanlara el uzatmayı, insanımızın yüzünü güldürmeyi unutmayalım.


Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, bayramın aynı zamanda aile ve dostluk bağlarını güçlendirmek için önemli bir fırsat olduğunu da vurguladı .
Ertaş, mesajı şu şekilde tamamladı: "Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Bu mübarek Kurban Bayramında sevdiklerimizle bir arada mutluluğunu yaşayalım. Bayram coşkusunu paylaşarak, birbirimize hoşgörü ve sevgiyle yaklaşalım. İhtiyaç sahiplerini unutmayalım ve onlara yardım etmeye çalışalım. Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.