Nevzat Şarlak'tan muhteşem final

Yeniden Refah Partisi 1'inci sıra milletvekili adayı Nevzat Şarlak gençlere taş çıkartacak şekilde dur durak bilmeden can siparane temposunu arttırarak çalışmalarına devam ediyor.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 13.05.2023 15:41:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 39 sn.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Miletvekili Adayı Nevzat Şarlak, Aday Adayı İbrahim Pehlivan, Aday Adayı Metin Altın, teskilat, Başkan Yardimcisi Mustafa Sakin, Teskilat Mensubu Halil Gündüz, Ömer Gündüz, Mücahit Halil, Mustafa Saglam, Kemal Akarsu ve diğer teskilat mensuplari ile birlikte vatandaslarla kucaklastilar.

Şarlak ve ekibi Büyükkalecik pazar ve esnaf ziyareti, Degirmenayvali, Sarık, Sülün, Ataköy ve Anıtkaya'da bizde varız dedi.

Şarlak oyda önemli ancak asıl olan vatandaslarımızın gönüllerini almak onların sevgi ve saygılarını kazanmak dedi. bundada partisi adına elhamdulillah başarılı olduklarini söyleyerek ziyaret ettiği vatandaşlara teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.