İYİ Parti'de Hakan Şeref Olgun rüzgarı

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, partiye girişiyle başlattığı rüzgârı, devam ettiriyor.

Siyaset Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 21:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
131 okunma
Takip EtGoogle News

Partiye girişiyle birlikte ilçe teşkilatlarını sürekli ziyaret ederek yalnız bırakmayan Olgun, temayül yoklamasında parti üyelerinin tamamının oyunu almayı hedefliyor.

 

Partiye girmesiyle birlikte partililerin görüş ve önerilerini dikkate alan Olgun, sürekli ön seçim isteyen tek Milletvekili Aday Adayı olarak biliniyor.

 

Parti içinde de demokrasiden yana olduğunu dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, “2 Nisan Pazar günü yapılacak olan parti için temayül yoklamasında parti üyelerimizin tamamının oyuna talibim. Partililerimizin bana olan güvenine de inancım tam. Hiçbir partilimle dargınlığım ve kırgınlığım yok. Ben herkesi seviyorum beni de sevdiklerini biliyorum. Güçlü bir ekiple 14 Mayıs seçimlerine gireceğiz ve Afyonkarahisar’da birinci parti olacağız. Ben buna inanıyor ve İYİ Parti teşkilatlarına güveniyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.