Köksal: Halkın iktidarında yabancılar değil, vatandaşlarımız kazanacak

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, halkın iktidarında Türkiye'nin ve Afyonkarahisar'ın hak ettiği hizmeti alacağını söyledi.

Gündem Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 16:07:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
116 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde Milletvekili Adayları; Fatih Aydın, Abidin Yağcı, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, CHP İl Yöneticileri, Saadet Partisi İl Yöneticileri, CHP Bolvadin, Emirdağ, Çobanlar, Bayat İlçe Başkanları, Demokrat, Saadet, DEVA Partisi Bolvadin İlçe Başkanları ve partililerle birlikte Bolvadin İlçesi ile İlçeye bağlı Kemerkaya, Dişli Beldeleri, Derekarabağ, Büyükkarabağ köylerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.

 

SARAY İKTİDARINDA AFYONKARAHİSAR HER GEÇEN GÜN KAN KAYBETTİ

Vatandaşlara “Millet İttifakı” iktidarında yapılacaklarını detaylarıyla anlatan Milletvekili Burcu Köksal, "Kıymetli hemşehrilerim sözünde duran, vaadini yerine getiren ve sözünü yere düşürmeyecek politikacıların iktidara gelmesi için oy kullanmanızı istiyorum. AKP iktidarında Afyonkarahisar kan kaybetti. Afyonkarahisar dışarıya göç vermeye başladı. İlimizin büyümesi lazım, kalkınması lazım. Afyonkarahisarımız tüm yolların kesiştiği konumda olmasına rağmen hak ettiği hizmeti alamadı. Şehrimizin hizmet alması için halkın iktidarı için, 14 Mayıs'ta Millet İttifakı'na vereceğiniz destek ile beraber hem güzel ülkemizi, hem de Afyonkarahisarımızı hak ettiği hizmete kavuşturacağız." dedi.

 

14 MAYIS'TAN SONRA GEBECELERDE KAYYUM GİDECEK

Milletvekili Köksal, Bolvadin İlçesi ziyaretinin ardından beraberinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gebeceler Belde Başkanı Zeki Gökay ve partililerle birlikte Afyonkarahisar merkeze bağlı Gebeceler Kasabası'nda vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, belde sakinlerine sorunlarının çözüleceğini dair söz veren Köksal, "Sana söz Gebeceler, 14 Mayıs'tan sonra kayyum gidecek halk iradesi tecelli edecek. Doğalgaz gelecek, deprem konutlarındaki sıkıntı ve mağduriyetler giderilecek. AKP iktidarında şekerden buğdaya, arpadan yulafa, yemden gübreye kadar herşey ithal edilir hale geldi. Resmen memleketi yabancılar doyurmaya başladı. Bir de biz milliyetçiyiz diye gezerler. Milliyetçilik bu mu? Batsın sizin milliyetçiliğiniz! Bunların milliyetçilikle ilgileri yok. Milliyetçi olan ülkesine hizmet eder, yabancıya değil. Milliyetçi olan kendi ülkesine yatırım yapar, başka yerlere değil." ifadelerini kullandı.

 

HALKIN İKTİDARINDA KİMSE MUHTAÇ OLMAYACAK

Afyonkarahisar merkezde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Milletvekili Burcu Köksal, "Halkın iktidarında Aile Destekleri Sigortası getireceğiz. Şayet bir çocuk açsa bilin ki bütün ülke olarak açız. Eğer bir ailemizin borcu nedeniyle elektriği kesiliyor ve karanlıkta kalıyorsa hepimiz karanlıkta kalıyoruz demektir. Halkın iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Hiçbir hanenin elektriği kesilmeyecek. Hiçbir hanenin doğalgazı kesilmeyecek. Aile Destekleri Sigortası getireceğiz. Geliri olmayan veya geliri asgari ücretin altında olan bütün hanelerde kadının banka hesabı olacak, düzenli aylık oraya yatırılacak. Hangi aileye kaç liralık sosyal destek verilmesi gerektiğini sosyal destek uzmanları, sosyal güvenlik uzmanları belirleyecekler ve o aileler tek tek ziyaret edilecek. Nerede bir aile hekimi varsa orada sosyal hizmet uzmanları olacak. Evlere gidecekler; ev kirada mı, değil mi, kaç kişi var, hanenin geliri nedir bunların hepsi saptanacak ve o ailenin durumuna göre, o aileye düzenli aylık bağlanacak. Hiç kimseye muhtaç olmayacak. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Bizim inancımızda böyle. Hiç kimsenin yoksulluğunu afişe etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.