Danaoğlu: “Salar’da 3 hilali dalgalandıracağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, merkeze bağlı Salar belde teşkilatını ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, önümüzdeki yerel seçimlerde Salar’da 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi.

İlçeler Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 18:27:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Takip EtGoogle News

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, Salar belde teşkilatını ziyaret etti. MHP teşkilatının Salar Belde Teşkilatı ziyaretine, partililer ve Salar halkı yoğun ilgi gösterdi. Ziyarette konuşan Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, "MHP olarak Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Afyonkarahisar'ın merkezinde de güçlü bir şekilde temsil edilmeye devam ediyoruz. Yerel seçimlerde Salar'da 3 hilali en yükseğe çıkaracak, milli değerlerimize bağlı, Vatansever bir yönetim anlayışını temsil ediyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile birlikte Salar'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir beldemiz haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Salar halkımızın desteğiyle, Salar'da 3 hilali dalgalandıracağız" şeklinde konuştu. Ziyarette Başkan Danaoğlu, belde başkanlığına atanan Halil İbrahim Çakır ve belde teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.