YENİ SENDİKA Genel Merkezi Afyonkarahisar'da

YENİ SENDİKA Genel Merkezi saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Sendikanın teşkilat çalışmaları kapsamında yapılan saha ziyaretlerinin yeni durağı bu kez Afyonkarahisar oldu.

Gündem Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 15:33:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
147 okunma
Takip EtGoogle News

Geçen hafta Samsun, Ordu ve Giresun illerinde de çalışmalarda bulunan Genel Başkan Metin Memiş’e Afyonkarahasir'da Genel Başkan Vekili Fatih Seyran ile Genel Başkan Yardımcıları Recep Temel ve Fatih Cingöz de eşlik etti. 

Afyonkarahisar İl Temsilcisi Osman Aktaş, yönetim kurulu üyeleri Şükrü Saka,İhsan Gümüşkanat, Tayfun Büyükçombak ve Afyonkarahisar kadın kolları başkanı Hülya Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı programı kapsamında sağlık çalışanları ile buluşuldu. 

Kahvaltı sonrası sendikal çalışmalar hakkında sağlık çalışanlarına bilgiler veren Genel Başkan Metin Memiş, “Sendika olarak özellikle sağlıkta şiddetin önlenmesi,  sağlık Okuryazarlığının geliştirilmesi ve mesleki saygınlığın artırılması yönünde ciddi çalışmalar yapıyoruz. İhtisas komisyonlarımızı kurduk ve aktif bir şekilde çalışmalara başladık. Önümüzdeki süreçte bilimsel, akademik ve veriye dayanan saha çalışmaları ile çalışanlarımızın sorunlarına ortak akılla kayda değer çözüm önerileri üreteceğiz. Sendika olarak özellikle bürokrasinin bu konularda acilen etkin çalışmalar yapması için hem baskılayıcı hem de paydaşlık rolümüzü ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Genel Başkan Metin Memiş ve beraberindeki heyet ayrıca saha ziyaretleri de gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve 112 Acil Komuta Merkezi çalışanlarını ziyaret eden sendika yöneticileri özlük ve sosyal haklara ilişkin çalışanların sorunlarını yerinde dinleyerek sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.