Saadet Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 15:44:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
110 okunma
Takip EtGoogle News

AFYON’DA OYLAR CHP’YE, FATİH AYDIN MECLİSE

Konu ile ilgili açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat; Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak sürekli sahadayız. Merkez, ilçe, belde ve köylerimizde yüzlerce teşkilat mensubumuz halkımız ile buluşuyor dertlerini dinleyip çözüm önerilerimizi anlatıyor. Bildiğiniz gibi Saadet Partisi Milletvekili Adaylarımız yaptığımız ittifak sonucu Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden aday gösterilerek Meclis'e girecektir. Afyonkarahisar’da da Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcımız Fatih Aydın bey, CHP listelerinden 2. sıra milletvekili adayımız olmuştur.

 

OY’LAR CHP’YE, SAADET MECLİSE!

Gümüşkanat, "Bu seçim Cumhuriyet Halk Partisi’ne vereceğimiz her oy; Saadet Partisi Milletvekillerini Meclis'e; Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğimiz her oy da Temel Karamollaoğlu'nu Cumhurbaşkanı Yardımcılığına, taşıyacaktır" dedi.

Birlikteliğe dair açıklamada bulunan Gümüşkanat, "Peki böylesine bir birlik neden kuruldu? Öncelikle dünyadaki ekonomik adaletsizliğe baktığımızda her 100 doların 63’ünün dünya nüfusunun %1’ine; 37'sinin ise nüfusun %99’una ait olduğunu görüyoruz, milyonlar açlıktan ölüyor. Böyle bir düzende dünyanın zenginliklerine bakarak dünya zengin bir yer diyemiyoruz, değil mi?" ifadeleriyle ekonomideki adaletsizliklere dikkat çekti.

 

AK PARTİ İLE SÖMÜRÜ ÇARKI HAYATA GEÇTİ

Türkiye'deki durumun da benzer koşullarda olduğunu ifade eden Gümüşkanat, "İşte aynı durum ülkemiz için de geçerli. 20 yıllık AK Parti iktidarında adeta ülkemizde dünyadaki sömürü çarkının bir prototipi hayata geçirilmiş durumda. Erbakan Hocamızın tabiri ile insanımızı yoksullaştırarak ülkemiz kolay lokma haline getiriliyor. Rakamlar her şeyi açıklıyor..." dedi.

 

MİLLETİYLE ZENGİNLEŞEN TÜRKİYE İSTİYORUZ

Gümüşkanat, açıklamasında; "Türkiye’de en zengin 13 kişinin serveti 38.5 milyar dolar ve 44 milyon insanımızın toplam serveti ise 39 milyar dolardır. Yani 13 kişinin serveti eşittir; nüfusumuzun yarısının toplam serveti! Bu durumda tıpkı dünya gibi, ülkemiz için de Türkiye zengin bir ülke diyemiyoruz. Biz de diyoruz ki bir avuç insanın avucunda biriken imkanlar, kaynaklar, zenginlikler ülkemizi zengin yapmaz! Öyleyse gerçekten zengin bir ülke kurmak istiyorsak gelir dağılımında adaleti sağlamak, zenginliği milletçe paylaşmak zorundayız. Böylesine bir birlik bu sebeple kuruldu. Çünkü artık milletin lokmasını küçülterek büyüyen, Milletini yoksullaştırarak zenginleşen, Milletini zayıf düşürerek güçlenen bir Türkiye istemiyoruz! Çünkü artık milletiyle birlikte zenginleşen, büyüyen, güçlenen bir Türkiye istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.