Meslek Lisesi öğrencileri depremzede çocuklara hediyeler verdi

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatları bölümü öğrencileri tarafından çorap, ip ve düğme ile yapılan bebekler depremzede çocuklara hediye edildi.

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 17:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
126 okunma
Takip EtGoogle News

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatları bölümü öğretmenleri "İyilikte Yarışıyor Projesi" kapsamında öğrencileriyle birlikte çorap, ip ve düğmeden ürettikleri bebekleri depremzede çocuklara hediye ettiler.

Okulun El Sanatları Öğretmenleri Serap Özdemir ve Sultan Eldemir ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nezire Orhanlı'nın girişimleri ile öğrenciler çoraptan, iplerden ve düğmelerden yaptıkları bebekleri şekerlerle birlikte ambalajladı.

Tınaztepe Yurt Müdürlüğü'nde barınan depremzede çocuklara Öğretmenler Özdemir, Eldemir ve Orhanlı'nın çalışması ile bebekler dağıtıldı. Bebekleri alan çocuklar, poşetleri açarak önce şekerleri yedi daha sonra da bebeklerle oynadı.

Çocuklar ise kendilerine hediye getiren El Sanatları Öğretmeni Sultan Eldemir'e sarılarak teşekkür etti.

Öğretmenler ve öğrenciler ise başta Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu olmak üzere tüm Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline ile Tınaztepe Yurt Müdürlüğü personeline teşekkür etti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.