Şuhut'ta İYİ Parti ve Enis Arabacı coşkusu

İyi Parti Milletvekili adayları ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun katıldığı bayramlaşma töreninde özellikle Dr. Mustafa Enis Arabacı, ‘Şuhut seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla karşılandı..

Siyaset Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 03:08:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 5 dk.
101 okunma
Takip EtGoogle News

Bayramlaşma törenlerinin devam ettiği İYİ Parti’de dün Şuhut ilçesinde tören düzenlendi. Şuhut’un her bölgesinden insanların akın akın geldiği İYİ Parti bayramlaşma töreninde, Şuhutlular İyi partiye tam destek verdiklerini söylediler.

İyi Parti Milletvekili adayları Av. Hakan Şeref Olgun, Dr. Mustafa Enis Arabacı, Oksan Ulusoy Efe, Sebahat Demircigediği ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun katıldığı bayramlaşma töreninde özellikle Dr. Mustafa Enis Arabacı, ‘Şuhut seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşılandı.

Şuhut ilçe merkezinde yapılan bayramlaşma töreninde tüm adaylar ve il başkanı birer konuşma yaptılar.



ŞUHUT’TA BAKAN ARABACI SLOGANLARI
Şuhut ilçe girişinden itibaren yoğun bir araç ve vatandaş topluluğuyla karşılanan İyi Parti Milletvekili adayları halktan büyük destek aldılar. Özellikle Şuhut’lu olan Dr. Mustafa Enis Arabacı ise; “Bakan Arabacı, Şuhut seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla ilçe merkezine zorlukla gelebildi.

 

‘BENİM MİLLETİM RAHAT DEĞİL’
Vatandaşlara hitaben ilk konuşmayı yapan İyi Parti Milletvekili adayı Dr. Mustafa Enes Arabacı, gördüğü manzara ve ilgiden dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.
Arabacı; “Sizleri mahcup etmeyeceğiz. Adalet için ekonomi için, eğitim, sağlık ve geleceğimiz için İyi Parti Şuhut’a ve ülkemize iyi gelecek. Bize güvenin. Artık ülkemiz düştüğü bu bataktan çıkarılmalı ve bunu da cesurlar hareketi mensupları yapacaktır. Sizler görev vereceksiniz biz yapacağız. Bana rahatın iyi, işin gücün yerinde ne işin var siyasette diyorlar. Ben rahatım ama ülkem rahat değil, Afyon rahat değil, Şuhut rahat değil. Ülkemi, Afyon’u ve Şuhut’u rahatlatacağız. Bu seçim hepimize iyi gelecek” dedi.

 

İKTİDAR ARTIK MİADINI DOLDURDU
Şuhut’ta yoğun kalabalığa seslenen ve sözleri her defasında destek sloganlarıyla kesilen İyi Parti Milletvekili adayı Av.Hakan Şeref Olgun ise, 21 yıldır iktidar olan hükümetin artık miadını doldurduğunu söyledi. 21 yıldır ülkeye hizmet eden iktidarın herşeyi kötü yaptığını söylemediklerini belirten Olgun; “Evet iyi yaptıkları işlerde var ancak artık abbas yolcu. Bu iktidar miadını doldurdu”dedi.

 

‘SİZ HALA FOTOĞRAFLARLA UĞRAŞMAYA DEVAM EDİN’
Ak Parti Milletvekilinin ilçelerde İyi Partili milletvekili adaylarının seçim afişleri ile seçim büroları ile uğraşmaya devam ettiğini söyleyen Olgun; “Devam edin. Siz böyle küçük işlerle uğraşmaya alışmışsınız.  Siz devlet adamı, hizmet adamı değil, parti adamısınız. Bunlar alışmışlar parti devletine. O vekil sağda solda soruyormuş, İYİ Parti nasıl 3 vekil çıkaracak diye. Meydanlarda görüşeceğiz sizinle. 14 Mayıs’ta görüşeceğiz sizinle. Size gerekli cevabı halkımız verecek. Siz o bizim fotoğraflarımızla uğraşadurun.  Ama her şeyin vakti var. Ama bu vakit artık iyilerin vakti, cesurların vakti.” dedi.

 

KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN ETTİLER
Şuhut bayramlaşma töreninde son olarak konuşan İYİ Parti il Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, mevcut hükümetin insanlarımıza en büyük zararının, kardeşi kardeşe düşürmek olduğunu söyledi. Mısırlıoğlu; “Bunlar insanları böldüler. Evetçi, hayırcı yaptılar, o’cu, bu’cu yaptılar. Kardeşleri birbirlerine kırdırdılar. Bunu da köşelerinde oturup zevkle izlediler. Kendilerinden olmayanı hain ilan ettiler. Ama artık bitti. Artık İYİ’ler var. Biz huzuru getireceğiz. Adaleti getireceğiz.  Vergi ülkesi haline gelen vatanımızı bu vergi yükünden kurtaracağız. Deli dumrul gibi gelenden gidenden vergi alanlara artık bu millet 14 Mayıs’ta gerekli cevabı verecektir. Biz size güveniyoruz, sizlerde bize güvenin” dedi. 
İyi partililer, Şuhut Atatürk çay bahçesinde, Atatürk büstü önünde hep bir ağızdan "Ne Mutlu Türküm Diyene" dediler.

 

2023/04/7652900601682250615.jpeg
2023/04/18968397151682250615.jpeg
2023/04/9503228161682250613.jpeg
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.