Uluçay, “Belediye personeli için modern konutlar inşaa edilecek.”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay belediye personelini mutlu edecek projelerini açıkladı.

Gündem Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 16:25:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
156 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay belediye personelini mutlu edecek projelerini açıkladı. Personelin refahı ve mutluluğu kapsamında hayata geçirilecek olan projeler sayesinde belediye personelleri uygun fiyatlarla konut sahibi olacak.

 

Belediye personeline, modern ve uygun fiyatlı konut inşaa edilecek

Uluçay’ın 109 projesi içerisinde yer alan personel refahı ve mutluluğu projeleri kapsamında belediye personeline uygun fiyatlarla konut sahibi olma imkânı sunulacak. Bunun yanı sıra belediye personellerine belediyeye ait sosyal tesislerden %25 indirim ve çocukları içinde ücretsiz kreş imkanları da sunulacak.

 

“Mutlu personel, mutlu belediyecilik anlayışı ile çalışacağız”

Sosyal belediyecilik anlayışının en önemli noktalarından birinin çalışma arkadaşları olduğunu vurgulayan Uluçay, “Çalışma arkadaşlarımız huzurlu ve mutlu olduklarında şehrimizdeki mutluluk oranın da aynı şekilde artacağı inancındayım. Bu nokta da mutlu şehrimizi inşaa edecek en önemli husus mutlu personellerdir. Mutlu personel, mutlu belediyecilik anlayışı ile çalışma arkadaşlarımıza modern ve konforlu konutlar inşaa ederek, uygun fiyatlarla ev sahibi olmalarını sağlayacağız. Ayrıca yine aile refahı noktasında da personellerimizin çocukları için ücretsiz kreş imkanları sunacağız. Düzenleyeceğimiz sosyo kültürel etkinlerle de motivasyonlarını yüksek tutarak, çalışma barışına öncelik veren bir yönetim anlayışıyla iletişimin daha da kuvvetlendirildiği bir çalışma ortamını çalışma arkadaşlarımıza sunacağız Allah’ın izniyle” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.