Hakan Şeref Olgun, Anıtkaya köyünde vatandaşlarla buluştu

Köy kahvehanesinde konuşan Olgun; “Anıtkaya’nın tüm sorunlarını biliyorum. Çözecek olan da biziz” dedi. Olgun’u sözünü kesen bir Anıtkayalı ise “Yapsanız da oyumuz size yapmasınız da oyumuz size” diye karşılık verdi.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 14:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
88 okunma
Takip EtGoogle News

KAVŞAK SORUNU 20 YILDIR ÇÖZÜLEMEMİŞ

Afyonkarahisar-Kütahya karayolundaki Anıtkaya köy girişinde yaşanan trafik kazalarına değinen İYİ parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, yapılan alt geçidin de darlığı nedeniyle kullanamadığını söyledi.

Olgun; “Alt geçit çok dar olması nedeniyle vatandaşlar kullanamıyor. İnsanlarımız traktörünü buradan geçirmek istemiyor çünkü traktör sığmıyor. Hayvanların geçmesi için bir alt geçit yapılmış ama tarım bölgesi olan Anıtkayalının samanlarını buradan geçireceği düşünülmemiş. Bu kavşağın biran önce ölüm kavşağı olmasından çıkarılması gerekiyor” diye konuştu.

 

İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Anıtkaya köyünün içme suyu sıkıntısına da değinen Olgun, “İçme suyu kuyularınızın giderek derinleştiğini ve su sıkıntısı çektiğinizi biliyorum. 2023 yılında insanlarımızın su sıkıntı çekmesi akıl alacak bir şey değil. 21 yıldır köylümüzün sıkıntılarını çözemeyenler şimdi çıkmış sorunlarınızı biz çözeriz diyorlar. İyi de bu ülkeyi 21 yıldır kim yönetiyordu?” diye konuştu.

 

GENÇLER GÖÇ EDİYOR

İnsanların Anıtkaya sanayi sitesinde çırak bulmakta zorlandığını dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, köy gençlerinin Anıtkaya’dan Afyon’a bir minibüs seferinin konulmaması nedeniyle göç ettiklerini ifade etti.

Olgun; “Anıtkayalı gençler sabah Afyon’a işe gidip akşam evlerine dönmek istiyor. Ancak bunu bile sağlayamıyorlar. İşte bu nedenle gençlerimiz kente göç etmek zorunda kalıyor. Kazancının çoğunu ev kirası diğer yarısını da yeme içmeye yetirmeye çalışıyor. Bunların hepsinin önüne geçeceğiz. İnsanlarımızın doğduğu yerde doymalarını ve huzur içinde yaşamalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

ANITKAYALI AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Anıtkayalılar ise Olgun’a yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. Gençlerin torpil bulamadıkları için iş bulma konusunda yetersiz kaldıklarını dile getiren Anıtkayalılar, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle gurbetteki insanlarını bayramdan bayrama bile göremediklerinden dert yandılar.

Anıtkayalılar; “Gençlerimiz işsiz, torpil bulamıyorlar. Bu gençlerin ne günahı var. İzmir’den bir insanımız bayrama gelecek olsa; yol parası mazot parası ailesiyle birlikte gelmeleri dünyanın parası. Bu bayramı bile buruk kutladık. El insan kardeşim bu ülke insanına nedir bu kadar gareziniz” diyerek Ak Parti hükümetine seslendiler.

 

ALKIŞLARLA KARŞILANDI ALKIŞLARLA UĞURLANDI

İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun beraberinde Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği, Merkez İlçe Yönetim kurulu üyeleriyle Anıtkaya köyüne yaptığı ziyarette alkışlarla karşılanıp, alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.