Burcu Köksal: "Yandaş değil, vatandaş kazanacak"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, halkın iktidarında yandaşların değil, vatandaşın cebine para gireceğini söyledi.

Siyaset Yayın: 23 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.04.2023 16:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 6 dk.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri, DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Fatih Aydın, Abidin Yağcı, İbrahim Kadıoğlu, Anıl Halis Akar ve partililerle birlikte Afyonkarahisar'ı ilçe ilçe, belde belde, köy köy, ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutlayarak, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.

 

MÜLTECİLER ÜLKELERİNE GERİ DÖNECEK

Afyonkarahisar merkezde Gazlıgöl Caddesi ile Mecidiye'deki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, "Afyonkarahisar'ın haykıran sesi olarak 8 yıldır Afyonkarahisar'ın her köyünü, her ilçesin, hatta her caddesini, mahallesini defalarca ziyaret ettim. Sorunları biliyorum hiç merak etmeyin. Mülteciler ülkelerine geri dönecek. Peşkeş çekilen Şeker Fabrikası, Tank Palet Fabrikası geri alınacak. Esnaflarımızın SGK ve Bağ-Kur borçları silinecek. Çiftçilerimiz kullandığı mazotu vergisiz ucuza alacak. Kamuda hiç kimse kapı kapı gezip torpil aramayacak. Liyakat gelecek mülakat kalkacak." dedi.

 

EMEKLİLERİMİZ DİNİ BAYRAMLARDA ASGARİ ÜCRET TUTARINDA İKRAMİYE ALACAK

Beraberindeki kalabalık heyetle birlikte Bayat İlçesi'nde de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Milletvekili Burcu Köksal, "İktidarımızda emeklilerimiz dini bayramlarda asgari ücret tutarında ikramiye alacak. Kentsel dönüşüm olmalı, olacak ancak rantsal dönüşüm olamayacak. Kentsel dönüşümün rantını birkaç yandaş değil hak sahipleri alacak. Türk vatandaşlığı asla satılmayacak. Uyuşturucu baronları, çeteler ülkemizden temizlenip, Sinan Ateş'in katilleri mutlaka hakim önüne çıkacak. Bu ülkeye hak hukuk adalet gelecek. Peki bunlar nasıl olacak; çok basit bir oy Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir oy CHP'ye vererek olacak. Sizlere Burcu Köksal sözü Afyonkarahisar. Önce Afyonkarahisar'a sonra da ülkemize baharlar gelecek." şeklinde konuştu.

Milletvekili Burcu Köksal, arefe günü Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gültekin Uysal tarafından düzenlenen iftar davetine katılarak Millet İttifakı mensupları ile bir araya geldi.

 

AFYONKARAHİSARLILARLA VE PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Köksal, daha sonra CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde İl ve İlçe Yöneticileri, CHP Milletvekili Adaylarıyla birlikte Millet İttifakı ortakları; Demokrat Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gültekin Uysal, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi İl ve ilçe teşkilatları ile bayramlaşma törenine katıldı.

 

ODA BAŞKANLARINA CHP'NİN PROJELERİNİ ANLATTI

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ile bir araya gelerek CHP'nin projelerini anlattı.

Esnafın da sanayicinin de iktidarlarında yüzünün güleceğini kaydeden Köksal, "14 Mayıs’tan sonra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak Millet İttifakı ile iktidar olduğumuzda iş dünyasının yaşadığı ekonomik sıkıntılar, yine iş dünyasından gelen çözüm önerileri ile beraber, Ortak Mutabakat Metnimiz’de de belirttiğimiz üzere birlikte çözümleyeceğiz. En önemlisi, Türkiye’nin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geri dönüşünü sağlayacağız. Adalet ve liyakati getireceğiz. Yargı bağımsızlığı olmadan ne yatırımcı yatırımlarını güvenle yapabilir, ne demokrasi Türkiye’de yerleşir. Bu nedenle biz öncelikle adaleti tesis etmeyi taahhüt ediyoruz. Yatırımcıların geleceğe güvenle bakmasını sağlayacağız. Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye gelmesi, yerli yatırımcıların yeni yatırımlar yapması doğrultusunda yeni teşviklerde bulunacağız. Endüstri 4.0 son derece önemsediğimiz bir konu. Türkiye’nin kalkınmasına, katma değeri yüksek ürünlerin ithalatına öncelik vereceğiz. Bu noktada iş dünyamızı da önemsiyoruz. İş dünyasından gelen önerilere her zaman kapımız açık olacak." ifadelerini kullandı.

 

ÇİFTÇİLERİMİZE ÖTV'SİZ, KDV'SİZ UCUZ MAZOT VERİLECEK

Milletvekili Burcu Köksal, Çobanlar İlçesi'nde de CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, CHP Milletvekili Adayı Abidin Yağcı, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Demokrat Parti Çobanlar İlçe Başkanı, CHP Çobanlar, Bolvadin, Emirdağ, Bayat İlçe Başkanları ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Köksal, "İktidarımızda üretim maliyetleri altında ezilen çiftçilerimize ÖTV'siz, KDV'siz, vergisiz ucuz mazot verilecek. Boş beslenme çantaları ile okula gitmek zorunda kalan çocuklarımıza okullarda ücretsiz öğle yemeği, süt ve su verilecek. Birbirimizden farkımız yok. Birleşeceğiz. Saadet Partili kadın arkadaşlarımızla, Demokrat Partili ağabeylerimizle, DEVA Partili kardeşlerimizle, Gelecek Partili dostlarımızla birleşe birleşe kazanacağız. Devletin nasıl adaletle ve liyakatle yönetildiğini tüm Türkiye'ye tekrar bir daha göstereceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.