Hakan Şeref Olgun, Beyaz Ay Derneği'ne ziyarette bulundu

Hakan Şeref Olgun, Beyaz Ay Derneği Afyon Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde konuşma yaptı.

Gündem Yayın: 01 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 01.04.2023 15:40:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
134 okunma
Takip EtGoogle News

Otizm bir hastalıktan ziyade, bir farklılık olarak görüyoruz. Otizmli çocuklarımız ve yetişkin vatandaşlarımızın eğitim haklarını kullanabilmeleri ve sosyal yaşama entegre olabilmeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız. Arzumuz; kardeşlerimizin bu dezavantajlarının yaşama aktif olarak katılmalarına engel olmamasıdır. Sosyal yaşam içerisinde bu kardeşlerimizin de varolması, çeşitli faaliyetlerde yer alabilmeleri, yaşıtlarıyla aynı haklara sahip olabilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız.  Seçim sonrası görev planlamalarımıza, Otizm farkındalık projelerine destek olmak ve katılım sağlamayı da yerleştirmiş bulunmaktayız. Dezavantajlı gruplara dahil her bir vatandaşımızın, iş yapabilme potansiyeline uygun pozisyonlarda meslek edindirme hareketini başlatmayı da arzu ediyoruz. Otizmi olan kardeşlerimiz biliyoruz ki; bir çok sektörde çalışabilir ve bu alanlarda başarılı olabilir. Bu konuda farkındalık yaratmak ve kucak açmak, vekillik görevimizin de bir parçası olmalıdır. Olacaktır da.

Birlikte yürüyecek çok yolumuz var. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.