Burcu Köksal, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı

Belediye Başkanımız Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 15:55:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
104 okunma
Takip EtGoogle News

Ramazan Bayramı’nın birliğimizin güçlenmesi, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu güzel günler getirmesini temenni eden Belediye Başkanımız Av. Burcu Köksal, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı sevincini yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm hemşehrilerimin aileleri, sevdikleriyle beraber, sağlık ve huzur içinde geçireceği nice güzel bayramlara erişmesini temenni ediyorum. Aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, küskünlüklerin unutulup, barışça kardeşçe yaşamanın, milli ve dini duygularımızın güçlendiği bu özel günleri fırsat bilmeliyiz. Ramazan Bayramı'nda büyüklerimizi ziyaret edip onları sevindirmeli, küçüklerimize de sevgi ve şefkatle yaklaşarak bayram coşkusunu birlikte yaşatmalıyız. Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahibi yardım bekleyen insanlarımızla bir araya gelmeli şehit ve gazi ailelerimizi de unutmayarak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız. Bu vesile ile Bayramın ülkemize hak hukuk ve adalet getirmesini, ülkemizde demokrasinin egemen kılınmasını diliyorum. Sevgi ve dayanışma ruhumuzun çok daha yoğunlaşacağı, birlik ve beraberlik ruhumuzun pekişeceği güzel bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, tüm hemşehrilerim ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. İyi Bayramlar Afyonkarahisar'ım.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.