Ahmet Şahin, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 15:53:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şahin mesajında; "Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili; af, merhamet ve mağfiretin sağanaklaştığı müstesna bir zaman dilimidir. Bizleri bu rahmet gecesine ulaştıran Rabbimize hamd ediyoruz. Asrın felaketini yaşadığımız bu zorlu süreçte birlik, beraberlik ve dayanışma kavramları her zamankinden çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle bu müstesna zaman diliminin, bu rahmet gecesinin ülkemiz için kurtuluşa vesile olmasını diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha yaşadığımız bu deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Berat Gecesi'ni kutluyor; sağlık, huzur ve esenlik niyaz ediyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.