Saadet Partisi'nden "Özgür Filistin Mitingi"

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Saadet Partisi olarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla miting düzenleneceğini açıkladı.

Gündem Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 16:38:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 35 sn.
166 okunma
Takip EtGoogle News

Karataş, yaptığı açıklamada; “İşgalci İsrail'in zulmüne karşı Filistin direnişini desteklemek için 15 Ekim Pazar Günü İstanbul’da ‘Özgür Filistin Mitingi’ gerçekleştireceğiz. Bu önemli buluşma ile hep birlikte görüşü, düşüncesi ne olursa olsun tüm kardeşlerimizle Filistin halkının ve mazlumların yanında olduğumuzu tüm dünyaya göstereceğiz. 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’da İstanbul Yeni Kapı Miting Alanı’nda gerçekleştireceğimiz mitinge tüm halkımız davetlidir. Afyonkarahisar’dan tüm teşkilatlarımızla birlikte orada olacağız. Haklı Davamızda Filistin’in yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.