Mehmet İnkaya'dan İhsaniye İlçe Başkanlığı ziyareti

İYİ Parti Afyonkarahisar İl eski Başkanı ve MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI Mehmet İnkaya 27.03.2023 Pazartesi saat 21. 00 de İHSANİYE İLÇE BAŞKANLIĞINI ziyaret etti.

Gündem Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 16:53:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 39 sn.
123 okunma
Takip EtGoogle News

Ziyarette İlçe Başkanı Necmi DEMİRALAY ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İNKAYA. 2 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak aday belirleme de uyulacak kurallara değindi. Demokratik bir yönetim için üyelerimizin nibu oylamaya mutlaka katılmaları gerektiğini vurguladı. Aday adayı listelerinde adaylar işaretlenirken, en az 3 adayın, en fazla 6 adayın işaretlenmesi gerektiğini, vurguladı.Sohbetin sonunda tercih listesinde Mehmet İNKAYA ya da oy Verirseniz Müteşekkir olurum dedi. İlçe Başkanı Necmi DEMİRALAY ve yönetim kurulu üyeleri. Mehmet İNKAYA yı uğurladılar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.