Fatih Aydın seçime sayılı günler kala ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın seçime sayılı günler kala ziyaretlerine devam ediyor.

Siyaset Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 00:30:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 5 dk.
86 okunma
Takip EtGoogle News

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın, seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye ilçesinde, Döğer beldesinde ve köylerinde vatandaşlarla buluştu. İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen’i makamında ziyaret ederek çalışmasına başlayan Aydın, sonrasında Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’i makamında ziyaret etti. İlçe merkezinde, belde ve köylerde esnaf, çiftçi ve vatandaşlar ile buluşan Aydın, bölge ekonomisine önemli katkıları bulunan sektör temsilcileri ile de bir araya geldi.

 

İKTİDAR KAYBEDECEĞİNİ ANLADI, İFTİRAYA BAŞLADI

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Aydın, Ak Parti iktidarının ve yereldeki milletvekili adaylarının seçim süreci içerisinde kullandığı dile değinerek, “Bu pazar günü seçime gidiyoruz. Savaşa gitmiyoruz. Kavgaya gitmiyoruz. Biz ülkemizi kimin yönetmesine karar vermek için sandığa gidiyoruz. Bugüne kadar bu ülkeyi yönetmekte başarı gösteremeyenlere, ekonomik yönden bizi bir çıkmazın içine sürükleyenlere artık razı değiliz. Bunu ispat etmek için sandığa gidiyoruz. İktidar kaybedeceğini anladı. Bundan dolayı da bir korkuya kapıldı. Ne yapacağını ne söyleyerek insanımızı ikna edeceğini bilemiyor. Şehrimizde de maalesef her türlü yalan her türlü iftira şu anda tek seçim malzemeleri haline geldi. İktidardakiler meseleyi bir iman meselesi haline getirmek istiyorlar. Biz buna rıza göstermeyiz. Biz Müslümanlar inançlı insanlarız. Ama inanç demek; Hakkı üstün tutmayı, adaleti, dürüstlüğü, kimseye iftira etmemeyi, ekonomik yönden de mutlaka israftan vazgeçmeyi tasarrufa yönelmeyi, gelirlerin adil olmasını gerektirir. Biz bir taraftan yolsuzluk yapacağız sonra da inanca tevessül edeceğiz. Bir taraftan haram yiyeceğiz sonra hakka tevessül edeceğiz. Biz bu çifte standartda rıza gösteremeyiz” ifadelerini kullandı.

 

BU ÜLKENİN PROBLEMLERİ SARAYDA ÇÖZÜLMEZ

Vatandaşların yaşadığı ekonomik sorunları Millet İttifakı’nın iktidara gelmesiyle birlikte atılacak adımlarla çözüleceğini kaydeden Aydın, ülkenin kalkınması için savurganlığın sona ermesi gerektiğini vurguladı. Aydın, “Adalet mefhumu, dürüstlük, yetim malına el uzatmamak, yolsuzluğa tevessül etmemek, ekonomiyi düzeltmenin ilk adımıdır. Saraylar yaparak Türkiye güçlenmez. Bu ülkenin problemleri saray da çözülmez. Garibanın halini anlayacaksın. Mağdur olanların halini anlayacaksın. O zaman sen adil olabilirsin. Ama sarayda oturduğun zaman gariban umurunda bile değil. Biz bunu bilmiyor muyuz? Bu senin icraatlerinle ortaya çıkıyor. Bu ülke kalkınacaksa savurganlıktan kurtulup üretime dönük yatırımlarla kalkınır” dedi.

 

GELİN CANLI YAYIN’DA AFYON’U KONUŞALIM

İktidar milletvekillerini Afyonkarahisar’ın sorunlarını konuşmak üzere açık oturuma davet eden Aydın; Sayın mevcut milletvekilleri lütfen hamaset dilini bırakın, gerçekleri konuşalım. Bizler sahaya indiğimiz ilk günden itibaren gelin Afyon’u konuşalım çağrısında bulunduk. Buradan iktidar milletvekillerine yine sesleniyorum, canlı yayında şehrimizin çözülemeyen onlarca sorununu konuşalım, zarar eden havalimanını konuşalım, tartışalım, neler yapıldı neler yapılmadı, neler yapılması gerekli bunları anlatalım. Milletimizin gündemi askeri havaalanına zenginlere ait özel JET’lerin inecek olması değil, milletimizin gündemi geçim derdidir, bunu konuşalım. Yerli hayvanımız varken, hayvancılığı yok eden iktidar yüzünden İTHAL ET yemek zorunda kalan Afyon’lu hemşehrilerimizi konuşalım. Bizler şehrimizi temsil etmeye adayız, projelerimiz neler, şehrimizin sorunlarına hâkim miyiz gelin milletimiz önünde bir araya gelerek bunları konuşalım, milletimiz de bizleri izledikten sonra 14 Mayıs’ta sandıkta kararını net bir şekilde versin" dedi.

 

MÜLAKATAKI KALDIRACAĞIZ

Ziyareti esnasında İlçede bulunan ve sınavlara hazırlanan gençlerle KPSS ile ilgili konuşan Aydın, “Gençler, kesinlikle KPSS’de mülakat sona erecek. Neyi kazandıysanız atamanız yapılacak. Millet İttifakı mutabakat metninde de belirttiğimiz gibi bütün köy okullarını yeniden açacağız. 100 bin öğretmenin atamasını söz verdiğimiz gibi yapacağız. Hiç endişe etmeyin. Genç, pırıl pırıl öğretmenlerin hepsi görevlerinin başında olacak. Köylerde çalışan bütün gençlerin ve kadınların sosyal güvenlik primlerini yine söz verdiğimiz gibi devlet olarak biz ödeyeceğiz. Böylece hiçbir kadın bir başka kişiye muhtaç olmayacak. Zamanı gelince de emekli olacak. Bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir düzeni beraber getireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.