Uluçay kurucu il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kurucu il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 14:19:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
137 okunma
Takip EtGoogle News

Kurucu il yönetim kurulu üyeleriyle yapılacak istişarelerle, Afyonkarahisar’a yapılacak projelerin daha da anlam kazanacağı vurgusunda bulunan Uluçay, “şehrimizin kalkınması ve refah seviyesinin artması için birlikte çalışacağız" dedi.

Afyonkarahisar'ın geleceğine dair önemli adımlar atmayı hedefleyen AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kurucu il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’da katıldılar.

 

“Sizlerin tecrübesi ve fikirleri gerçekten bizim başımızın üzerindedir”

Toplantı konuşan Uluçay, "Öncelikle katılımlarınız dolayısıyla hepinize teşekkür ederim. Sizlerle birlikte 2023 seçim sürecinde birlikte çalışıp yol haritamızı çizmiştik. İnşallah şimdide 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde en büyük desteği en büyük katkıyı biz sizlerden alacağız. Bu manada ben çok mutluyum sizlerden ne zaman destek istesek direk iletişim halinde olduk. Allah hepinizden razı olsun. Değerli kurucu il yönetim kurulu üyelerimiz, sizler bu AK Davaya Afyonkarahisar'da çok büyük bir cesaretle ileriyi görerek Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk yola çıktığı yol arkadaşlarısınız. Zor dönemlerde kimsenin muhtar bile olamaz dediği dönemlerde sizler ailelerinizden, işinizden fedakârlık ederek AK Parti'mize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza en önemlisi de davamıza sahip çıktınız. Aday olduğum süre içerisinde de sizlerin desteklerini alacağım. Sizlerin tecrübesi ve fikirleri gerçekten bizim başımızın üzerindedir. Toplantımız vesilesi ile buradan bir kez daha Afyonkarahisar'da belediye başkanlığı yapan Abdullah Kaptan, Burhanettin Çoban ve Mehmet Zeybek başkanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Verilen sözleri yerine getirmek boynumuzun borcu”

Uluçay sözlerine Afyonkarahisar'ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecekleri vurgusunda bulunarak devam etti; Güzel şehrimize Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çok önemli yatırımlar yapıldı. Bu yatırımlar arasında devam eden projeler var AK Davanın her bir ferdinin vermiş olduğu söz bizim sözümüzdür. İnşallah bundan sonraki projelerde de nasip olur belediye başkanı seçilirsek önceki dönem belediye başkanlarımızın projelerini de takip ederek onların verdikleri sözleri yerine getirmek bizlerin boynunun borcu. Bunu inşallah hep birlikte başaracağız. Sizlerle birlikte istişare ederek başaracağız. Çünkü bizim en küçük bir parayı israf etme, en küçük yatırımı bile âtıl bırakma gibi bir durumumuz lüksümüz yok. Tekrardan her birinize katılımlarınız dolayısıyla teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Kurucu il yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen toplantı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonlandırıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.