Hakan Şeref Olgun, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 16:41:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
58 okunma
Takip EtGoogle News

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla Mevlid Kandilini idrak etmenin manevi huzuru içerisinde olduğunu ifade eden Milletvekili Olgun, kandillerin öze dönüşün, Rabbimize yürekten yakarış ve kalplerimizi arındırma imkânlarını sunan müstesna günler olduğunu söyledi.

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa, bir ahlak abidesiydi. Şefkat, samimiyet, cesaret, dürüstlük ve hoşgörü timsaliydi. Peygamberlik görevini üstlenmeden öncesinde bile çevresinde; zeki, sakin, ahlaklı, ölçülü, dengeli bir kişi olarak anılıyor ve biliniyordu. Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizin bütün zamanlara hitap eden, bütün insanlığa umut ve huzur vaat eden evrensel mesajlarını değerlendirmemiz bakımından önemli bir fırsattır. O’nun doğumu, beşeriyet tarihinin en önemli hadiselerinden birisidir” diye konuştu.

Milletvekili Olgun, “Bu kutlu günde tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice kandillere erişmelerini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.