Köksal:"Halkın iktidarında Türkiye üretecek,vatandaşlarımız kazanacak"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, halkın iktidarında hiç kimsenin mağdur olmayacağını söyleyerek, “Halkın iktidarında vatandaş kazanacak. Herkes geleceğinden emin olacak. Vatandaş aşını, işini büyütebilecek.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 15:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 6 dk.
112 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Milletvekili Adayları, Millet İttifakı İl ve İlçe Başkanları, partililerle birlikte Hocalar, Kızılören, Başmakçı, Evciler, Şuhut ilçeleri ve bu ilçelere bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlardan 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.

 

HALKIN İKTİDARINDA HİÇ KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

Milletvekili Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kızılören İlçe Başkanı Zafer Coşkun, CHP Hocalar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ersoy, CHP Sandıklı İlçe Başkanı Raşit Güneş, CHP Sandıklı Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve partililerle birlikte Hocalar ve Kızılören ilçelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Millet İttifakı’na destek istedi. Halkın iktidarında yandaşın değil vatandaşın kazanacağını söyleyen Köksal, “Halkın iktidarında ülkemizi vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Akılla yöneteceğiz, bilgiyle yöneteceğiz, birikimle yöneteceğiz, ahlakla yöneteceğiz, erdemle yöneteceğiz, hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Vatandaşlarımızın desteği ile ülkemize özlenen baharı, huzuru getireceğiz. Herkesi kucaklayacağız, hiç kimse mağdur olmayacak.” diye konuştu.

 

ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA EMEKLİ MAAŞI KALMAYACAK

Daha sonra beraberinde CHP Milletvekili Adayları Ali Arıkan, Anıl Halis Akar, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Başmakçı İlçe Başkanı İbrahim Köroğlu, CHP Dinar İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, CHP Başmakçı Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özsarı, CHP Dinar Kadın Kolları Başkanı, CHP Başmakçı Gençlik Kolları Başkanı, CHP Dinar Gençlik Kolları Başkanı Halit Mahir Gülbeyaz ve partililerle birlikte Başmakçı İlçesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, “Bayramlarda emeklilerin hesabına asgari ücret tutarında ikramiye yatacak. İlk Kurban Bayramı'nda emeklilere Ramazan Bayramı'ndan kalan alacaklarıyla beraber 15.000 TL ikramiye vereceğiz. Asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacak. Sağlık hizmetlerinde ödenen katılım payını almayacağız. Emekli aylıklarındaki adaletsizliği gidereceğiz. Daha uzun süre çalışan daha fazla emekli aylığı alacak. 65 yaş üzerindeki yurttaşlarımızın kültür, sanat ve spor etkinliklerinden ücretsiz yararlanmalarını sağlayacağız. İhtisaslaşmış Yaşlı Bakım Merkezleri açacağız. İleri Yaş Turizmini destekleyecek, Bakım ve Rehabilitasyon Turizmini güçlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

 

HALKIN İKTİDARINDA HER TÜRLÜ ENGEL ORTADAN KALKACAK

Seçim çalışmalarına Evciler İlçesiyle devam eden Milletvekili Burcu Köksal, beraberinde CHP Milletvekili Adayları Ali Arıkan, Anıl Halis Akar, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Evciler İlçe Başkanı Çetin Aytekin, Dinar İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, CHP Evciler ve Dinar Kadın Kolları Başkanları, CHP Dinar Gençlik Kolları Başkanı Halit Mahir Gülbeyaz ve partililerle birlikte pazar ve esnaf ziyareti yaparak vatandaşlardan destek istedi. Millet İttifakında yapılacakları detaylarıyla anlatan Köksal, “Engelli aylıklarını ve bakım yardımlarını artıracağız. Engelli malzeme desteklerini yüksek enflasyonu da dikkate alarak günün şartlarına göre güncelleyeceğiz. Engelli çocuğu olan ebeveynlerin yaşamlarını kaybetmeleri halinde çocuklarına kimin bakacağı konusunda yasal düzenlemeleri yapacağız. Hiçbir engelli çocuğumuz sahipsiz kalmayacak. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerden engellilerin indirimli olarak istifade etmesini sağlayacağız. Engelli kadınlar için doğum öncesi ve sonrası izin gün süresini artıracağız. Engelli öğrencilerin sınavlarda karşı karşıya kaldığı her türlü engeli ortadan kaldıracağız. Ulusal Otizm Eylem Planını hayata geçireceğiz.” dedi.

 

ESNAFIMIZ GEREKEN DESTEĞİ ALACAK

Milletvekili Burcu Köksal beraberinde CHP İl Başkanı Yusuf Onur Seçme, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, Saadet Partisi Şuhut İlçe Başkanı, CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir, CHP Belde Başkanı Ahmet Gündüz ile birlikte Şuhut İlçesi ile ilçeye bağlı Karaadilli Beldesi ve Balçıkhisar, Kayabelen, Atlıhisar, Mahmut köyleri ile Şuhut Hayvan Pazarı ve Sebze Meyve Pazarını, Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Düzağaç Beldesi’ni, ziyaret ederek 14 Mayıs seçimi için vatandaşlardan destek istedi. Halkın iktidarında yapılacakları anlatan Milletvekili Köksal, “İşyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacağız. Esnafımızı zincir marketler, büyük marketler ve AVM'ler karşısında koruyacağız. Salgın sürecinde kullanılan kredi, Bağ-Kur ve vergi borçlarının faizlerini silecek, anaparanın uygun vadede ödenmesini sağlayacağız. Esnaflarımızın e-ticaret platformlarında satış yapmasını destekleyerek, rekabet güçlerini arttıracağız. Küçük esnaf ve sanatkârlarımız için sanayi siteleri kuracağız. Şoför esnafından 10 yaş üzerindeki araçlarının yenilenmesinde ÖTV almayacağız. Halk Bankası'nı esnafın ve KOBİ'lerin bankası yapacağız. Ticaret Bakanlığı'nı 'Esnaf ve Ticaret Bakanlığı' şeklinde yapılandıracağız." ifadelerini kullandı.

 

ÜLKEYE HUZUR VE BARIŞI GETİRECEĞİZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırıyı kınayan Milletvekili Burcu Köksal, “Erzurum’da Sayın İmamoğlu’nun mitinginde elinde Türk bayrağı olan insanlara taş atan provokatörleri kınıyorum. Nefret dilini kullanan şiddetle insanları sindirmeye çalışanlara inat 14 Mayıs’tan sonra bu ülkeye huzur ve barışı getireceğiz. Kardeşçe birlik beraberlik içinde yaşayacağız…” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.