Niyazi Ertaş, Afyonhaber TV ortak yayına konuk oldu

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv canlı yayınına konuk oldu.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 18:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi Afyonhaber stüdyolarında Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş’ı konuk etti. Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Gelecek Partisinin seçim çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu.


“AFYON HALKININ GELECEK PARTİSİNİN YANINDA OLMALARINI İSTİYORUM”
Afyonkarahisar’da seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Ertaş sözlerine şöyle devam etti. Ertaş “Afyonkarahisar’da Gelecek Partisi vardır. Afyonkarahisar’da Gelecek Partisi seçim çalışmalarını hızla devam ettirmektedir. Parti kuramazsın dendiği zaman Partimizi kurmuşuzdur, parti binası açamazsınız dendiğinde binamız açılmıştır, teşkilatı kuramazsınız dedikleri zamanda teşkilatımızı kurmuşuzdur. Bugün de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere yüzümüzün akıyla girmeye hak kazanmışızdır ve seçimlere 6’lı ittifakın adı altında Cumhurbaşkanlığını destekleyerek, milletvekilliğinde de kendimiz olmak üzere seçimlere katılımı yapıyoruz. Bu da bizim bir gururumuzdur Afyonkarahisar’lı olarak Afyon halkına Gelecek Partisinin yanında olmalarını talep ediyorum, istiyorum” ifadelerini kullandı. 
Haberin detaylarına Afyonhaber Tv Facebook ve Youtube kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=oiE1git0Y9Y

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.