Ahmet Şahin, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 10:11:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
140 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, Regaip Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Regaip Kandili’nin tüm İslam aleminde birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Başkan Şahin mesajında, “Ramazan ayının müjdeleyicisi ve üç ayların ilk kandil gecesi Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesi mübarek gün ve geceler, yaratılış gayemizi idrak etmek, yaşamımızı gözden geçirmek adına önemli fırsatlardır.

Allah'ın rahmet ve bereketini müminlere ihsan ettiği Regaip Gecesi, manevi duygularımızın yoğunlaştığı, dini ve ahlaki değerlerin öneminin tekrar tekrar vurgulandığı önemli bir gündür. Ülkemizde ve tüm İslam dünyasında barış ve hoşgörü çağrısının yapıldığı bu anlamlı gün, birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine, güçlenmesine vesile olmakta, hak ve hukuka riayetin, sevgi, saygı, doğruluk, dürüstlük gibi erdemlerin değerlerini bir kez daha öne çıkarmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.