İbrahim Yurdunuseven Bayat ve İscehisar'da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Bayat ve İscehisar'da düzenlemiş olduğu ziyaretler ile alakalı basın açıklaması yayımladı.

İlçeler Yayın: 21 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 21.05.2023 18:56:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
124 okunma
Takip EtGoogle News

Bugüne kadar her zaman belirttiğimiz üzere necip Türk Milleti 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha koltuk sevdasına makam sevdasına kirli pazarlıklar içerisine girenleri görmüş ve gereken cevabı sandıkta vermiştir.14 Mayıs seçimleri net bir şekilde göstermiştir ki zafer; cumhur'un, milletin zaferidir.Ancak yine de rehavete kapılmadan ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden sandığa sahip çıkmak gerekmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın artık her halükarda seçimi kazandığını bilen Zillet İttifakı ve şürekası, çamur atma siyasetini çok iyi yaptığı için onlara inanmış değerli vatandaşlarımızı yanlış bir takım iftiralarla aldatabilir.Çünkü artık açıktır ki Zillet İttifakı koltuk sevdası için alenen milletimizin düşmanları ile iş birliği yapmaktadır. Bizler de bütün bunları hemşehrilerimize anlatmak onları dinlemek için her sokağını karış karış bildiğimiz Afyonkarahisar'ımızı arşınlamaya devam ediyoruz. Bayat'ımızda pazar ve ilçe esnaflarımızla, hemşerilerimizle 14 Mayıs'ı,28 Mayıs'ı konuştuk. İscehisar'ınızda bizleri her zaman teveccüh ile karşılayan ilçe teşkilatımızla çalışmalarımızı değerlendirdik.İscehisar sokaklarında pazar yerinde hemşerilerimizle buluştuk. İlçe esnafımızın, pazar esnafımızın taleplerini dinledik. Işıklar Beldemizde gençlerimizle, hemşerilerimizle ve esnaflarımızla beldemiz yatırımlarını konuştuk. Bugüne kadar çözümün adresi AK Parti idi.Bugünden sonra da Türkiye Cumhuriyeti'nde AK Parti'den başka çözümün adresi yoktur. Artık hemşerilerimiz de gerçekleştirdiğimiz icraatlar vesilesi ile biliyor ki; bizim gayemiz milletimize hizmet. Hizmet sokakta üretilir bu sokaklarda bizi çok iyi bilir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.