Mehmet Zeybek deprem bölgesinde

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, depremin vurduğu illerden Hatay’a gitti. Afyonkarahisar Belediyesinin yaptığı faaliyetleri yerinde incelerken şehirde temaslarda bulundu.

Gündem Yayın: 23 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.02.2023 16:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
91 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Mehmet Zeybek, 10 ili vuran ve yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerden biri olan Hatay'da çeşitli temaslarda bulundu. Başkanın ziyaretine Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, Şuhut ve Sinanpaşa Belediye Başkanları Recep Bozkurt ile Erdal Karaman eşlik ediyor.

Deprem sonrası bölgeye ulaşarak yardım çalışmalarına destek veren ekiplerimiz ile bir araya gelen Başkanımız, Antakya meydanda kurduğumuz aşevimize de giderek sıcak yemek ikramında bulundu. Öte yandan Zeybek Başkan ekibi ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi’nin afet bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmaları da yerinde takip ve koordine etti.

 

BİRLİK VE BERABERLİK RUHU

Ziyaret sırasında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veren Zeybek Başkan, konuya ilişkin açıklamasında; “ 10 ilimizi vuran ve hepimizi en derinden etkileyen yüzyılın felaketinde birlik beraberlik ruhuyla Şuhut ve Sinanpaşa Belediye Başkanlarımız Recep Bozkurt, Erdal Karaman ve Belediye Başkan Yardımcılarım ile birlikte Hatay’dayız. Farklı alanlarda buradaki diğer ekiplerle koordine içerisinde ilk günden destek veren arkadaşlarımızın çalışmaları da devam ediyor. Buradan her birine tek tek teşekkür ediyorum. Hatay'da kurduğumuz aşevi ile günde 20 bin kişiye yemek verirken, temizlikten barınmaya kadar birçok alan da kardeşlerimizin yanındayız. Bu zor zamanları tek yürek olarak hep birlikte atlatacağız. Acımız büyük; vatandaşlarımızın, ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.