Şahin, 2. dönem belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN , 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde, AK Parti İscehisar Belediye Başkanı aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

İlçeler Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 01:44:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 1 dk.
224 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN , 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde, AK Parti İscehisar Belediye Başkanı aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban ve Seçim işleri Başkanı Abdullah Açar’a teslim etti. 

Önümüzdeki yerel seçimlerin İscehisar’da yeni hizmetlerin, yeni projelerin ve yeni ihtiyaçlarının karşılanması için bir kilometre taşı olacağına dikkat çeken Başkan Şahin, bugüne kadar yapılan hizmetlerin ışığında İscehisar’lı vatandaşlarımızın itimadına tekrar mazhar olmak istediğini vurguladı.  

Başkan Şahin, “Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, milletimize hizmet yolunda mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum partimizden Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulundum. Mart ayında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize, ilimize ve İscehisar’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, aday adayı olan tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.