İçişleri Komisyonu’ndan bakan Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyareti

Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonrası İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve İçişleri Komisyonu üyeleri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 16:52:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
130 okunma
Takip EtGoogle News

Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonrası İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve İçişleri Komisyonu üyeleri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Dr. Hasan Arslan "Pazar günü yaşanan saldırı seslerini sahiplerine duyurmak adına yaptıkları bir eylemdir" dedi.

Ankara’da Pazar günü yaşanan terör saldırısı sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve komisyon üyeleri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

"Pazar günü yaşanan saldırı seslerini sahiplerine duyurmak adına yaptıkları bir eylemdir"

Ziyarete katılan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Dr. Hasan Arslan, yaptığı açıklamada "Vatanın bölünmez bütünlüğünü kanımızın son damlasına kadar savunacak ve dünyaya örnek olan demokrasimizden de asla taviz vermeyeceğiz. Pazar günü yaşanan bu terör saldırısı terörün son çırpınışları olarak karşımıza çıkmakta ve yok olmasına ramak kala seslerini sahiplerine duyurmak adına can havliyle yaptıkları bir eylemdir. Bu ülke dünyada bir örneği daha olmayan her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış bir ülkedir. Kamuoyunun da bildiği üzere son günlerde ülkemizin güneyinde Irak ve Suriye’nin kuzeyinde teröre karşı yapılan operasyonlar terörün artık bu ülkede bir daha kıpırdayamayacağının göstergesidir. cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda "bir gece ansızın gelebiliriz" mesajıyla, teröristler ve destekçileri asla rahat yüzü göremeyeceklerdir. Pazar günü yapılan bu alçak saldırıda mücadele eden kahraman iki polis memurumıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.