3 Halil Ürün aynı programda buluşacak

Konya merkezli yerel televizyon kanalı KON TV, 6 Nisan 2023 Perşembe günü (bugün) saat 22:00'de Ayşegül Şencan'ın moderatörlüğünde Halil Ürün Gündem Özel adlı canlı yayın programını yayınlayacak.

Gündem Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 17:53:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 49 sn.
115 okunma
Takip EtGoogle News

Programa katılacak olan konuklar arasında ilginç bir detay dikkat çekiyor. Programda 3 aynı ad ve soy isime sahip Halil Ürün yer alacak.

Birinci konuk, Doç. Dr. Halil Ürün, eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak programda yer alacak.

İkinci konuk ise Av. Halil Ürün, 24. Dönem Afyon milletvekili ve 28. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olarak programa katılacak.

Üçüncü ve son konuk ise iş insanı Halil Ürün olacak.

Programda, gündemdeki konuların yanı sıra siyaset de tartışılacak. İlginç bir detayı içinde barındıran program, televizyon izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Program, KON TV'nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından da canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.