İzmir Afyonkarahisar Derneklerinden Başkan Adnan Öztaş'a ziyaret

İzmir Sandıklı’lılar Derneği Başkanı İbrahim Ulubaş ve Buca Afyonkarahisarlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Servet Bulut’tan oluşan heyet, Sandıklı Belediye Başkanımız Adnan Öztaş’ı makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 16:08:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
71 okunma
Takip EtGoogle News

İzmir Sandıklı’lılar Derneği Başkanı İbrahim Ulubaş ve Buca Afyonkarahisarlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Servet Bulut’tan oluşan heyet, Sandıklı Belediye Başkanımız Adnan Öztaş’ı makamında ziyaret ederek, kendilerine hediye takdiminde bulundular.

Ziyaret sırasında heyet, Belediye Başkanımız Adnan Öztaş’a Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, İzmir’de bulunan dernek üyelerinden kendilerine selamlarını ileterek, kendilerini İzmir’de yaz döneminde yapacak oldukları etkinliklere davet ettiklerini ifade ettiler.

Belediye Başkanımız Adnan Öztaş burada yaptığı açıklamada; “Bugün İzmir Sandıklı’lılar Derneği Başkanı İbrahim Ulubaş ve Buca Afyonkarahisarlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Servet Bulut’u makamımda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duydum. Dernek başkanlarımızın nazik ziyaretleri ve hediye takdimleri beni gerçekten onurlandırdı.

Dernek başkanlarına ve üyelerine, bu tür etkinliklerde gösterdikleri ilgi ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak, toplumumuzla sıkı bir iletişim içinde olmak, onların beklenti ve taleplerini doğru bir şekilde anlamak ve çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceğiz.

İzmir’de bulunan hemşehrilerimize bizlerde buradan selam ve sevgilerimizi iletiyor, inşallah yapılacak olan faaliyetlerde hep beraber olarak, bölgemizin tanıtımına destek olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.