Hakkı Öztürk: “Hedefleri NATO ve ABD askerlerini ülkemize sokmaktır”

AK Parti milletvekili adayı Hakkı Öztürk merkez ilçeyi mahalle mahalle, kapı kapı, sokak sokak geziyor. Ziyaretleri sırasında bir açıklama yapan Öztürk “CHP ve İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’daki milletvekili adayları HDP’nin değirmenine su taşıyor” dedi.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2023 15:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
126 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti milletvekili adayı Hakkı Öztürk merkez ilçede ziyaretlerine Harbiş Pazar yeri ile başladı. Daha sonra Ataköy'deki esnafları ziyaret eden Öztürk buradan da Türkiye Sakatlar Derneği Afyon şubesini ziyaret etti. Beyazay Derneği, Otizm Yardımlaşma Derneği, Altı Nokta Körler Derneği ve Diyaliz Hastalarının Koruma Derneğini ziyaret etti. Öztürk daha sonra Memur-Sen tarafından düzenlenen Divan kuruluna katıldı.

 

“Hedefleri Dedeağaç’taki NATO ve ABD askerlerini ülkemize sokmaktır”

Öztürk açıklamasında “CHP iktidarı ele geçirmek için her türlü vaadi veriyor. HDP ise vaat edilmiş toprakların peşinde. Biz bunları anlatamazsak CHP, asıl hedefi olan ülkeyi bölüp parçalama hedefine ulaşmış olur. Dedeağaç’taki ABD üssü boşuna mı? HDP'li Temel ‘Vaat Edilmiş Topraklar’ derken, CHP'li İmamoğlu 'Biz bu mücadeleyi 145 yıldır sürdürüyoruz’ diyor. Hangi mücadeleyi? CHP’nin amacı HDP’nin istediği vaat edilmiş topraklardır. CHP ülkeyi HDP’ye bırakacak kadar çaresizdir. Kaos çıkartarak ülkeyi karıştırmak ve Dedeağaç’taki ABD ve NATO askerlerini ülkeye sokmaktır. Ukrayna savaşını Türkiye sıçratmaktır” dedi.

 

“Bunların Afyonkarahisar’daki milletvekili adayları HDP’nin değirmenine su taşıyor”

“Maskeleri bir bir düşüyor” diyen Öztürk, “Gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. HDP eş başkanı Siyonist olduğunu gizlemiyor. Sözde vaat edilmiş toprakları İsrail'e vermeyi ima ediyor. Bugün bunların Afyonkarahisar’daki milletvekili adayları da kapı kapı gezerek bunların vaatlerine destek veriyor! Bunlara da sadece Cumhur ittifakı karşı geliyor. Çünkü Cumhur ittifakı bu ülkenin sigortasıdır” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.