Uluçay’dan Türkiye’ye örnek olacak bir proje

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘Mutlu Aile Merkezi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 19:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 49 sn.
134 okunma
Takip EtGoogle News

Uluçay açıklamasında, “Biz büyük bir aileyiz bizi biz yapan ailelerimizdir. Mutlu aile merkezimiz konsepti ve içeriği ile Türkiye’ye örnek olacak. Projemizle ailelerimize danışma birimleri oluşturarak, ailelerimizin ve şehrimizin mutluluğuna destek olacağız. Merkezimiz içerisinde hukuki destek, aile eğitim akademisi, aile danışmanlık merkezi, gençlik danışma merkezi, aile etkinlik salonları ve sanat atölyesi içerecek. Projemiz Afyonkarahisar’ımızın sosyal dokusunu güçlendirecek ve aile bağlarını desteleyecek. Ailelerimiz burada bir araya gelerek sosyal etkinliklerde bulunabilecekleri gibi danışmanlık hizmetlerinde de faydalanacaklar. Mutlu aile merkezimizi sadece bir mekân değil, aynı zamanda ailelerin birlikte vakit geçirebilecekleri, çocuklarının eğitimlerine destek olabilecekleri ve sosyal etkinliklere katılabilecekleri bir alan olacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.