RSP Teknik Koleji Çanakkale gezisi düzenledi

Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji 90 öğrenci ve 6 öğretmen ile Çanakkale Şehitliğine gezi düzenledi.

Eğitim Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 15:16:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 55 sn.
99 okunma
Takip EtGoogle News

Batı TUR ile ortaklaşa düzenlenen gezide öğrenciler Gelibolu yarımadasını, Çanakkale Merkezi, Aynalı Çarşıyı ve Şehitlikleri gezdiler. 3 Otobüs ile gerçekleşen gezide Çanakkale Rehberi olarak 3 rehber öğrencilere Şehitlikler ve Çanakkale Zaferi hakkında bilgilendirmelerde bulundular. 


“ŞEHİTLİKLER ÖĞRENCİLERİMİZİ ETKİLEDİ” 
Geziyi değerlendiren Eğitim Koordinatörü Ömer Mürsel Bilik; her yıl çeşitli illere geziler düzenliyoruz. Bu yılda Konya, Eskişehir işlerine geziler düzenledik. 27 Mayıs tarihinde de İzmir iline bir gezi düzenleyeceğiz. Bu hafta da Çanakkale’ye gezi düzenledik. Gezi de özellikle şehitlikler öğrencileri etkiledi. Tarih kitaplarında gördükleri yer ve olayları yerinde inceleme fırsatı buldular. Rehberlerimizde çok iyi bir anlatım yaparak öğrencilerimizin dikkatlerini iyice çektiler. Geziye katılan öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşündüğümüz bir gezi oldu"dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.