Ali Özkaya, çalışmalarına aralıksız devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Adayı Ali Özkaya, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gündem Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 20:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisarlı Gerekeni Sandıkta Yapacak

Organize Sanayi Bölgesinde yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Milletvekili Özkaya, girilmedik fabrika bırakmıyor. Her fabrikada iş insanları ve çalışanlar ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya’ya, OSB Başkanı Bekir Yeşilay’da eşlik ediyor. İlimizin bir çok önemli isimlerinin eşlik ettiği çalışmalarında AK Parti Yöneticileri de hazır bulunuyor. Milletvekili Özkaya, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada ise, Afyonkarahisar OSB’nin gelişmesi ve büyümesi için çok önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini vurgulayarak, “Bugün bu gururla burada iş insanlarımızı, fabrikalarımızı, üreten kardeşlerimizi ziyaret ederek, desteklerini istiyoruz. Afyonkarahisar’ın üretim üssü olması için yaptığımız çalışmaları anlatıyoruz. İnşallah şehrimizin güzel insanları herşeyin farkında olarak gerekeni sandıkta 14 Mayıs günü yapacak. Bizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize ve şehrimiz Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar’ın Türkiye Yüzyılı’nda her alanda marka bir şehir olacağını da vurgulayarak, “Bu seçim asla normal bir seçim değildir. Halkımız adayları kimlerin desteklediğine, bugünkü söylerimlerine bakarak tercihini yapmalı. Bugün kimlerin hangi örgütlerin desteğini alarak bölücü ve yıkıcı yapıların mensubu teröristleri kurtarma planları yaptığını milletimizin görmesi gerekiyor. Biz halkımızın ferasetine ve sağduyusuna güveniyoruz” dedi. Milletvekili Özkaya, son günlerde yoğun şekilde OSB’de sürdürdüğü programlarına akşamları ise merkeze bağlı beldeleri ziyaret ederek devam ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.