CHP Grup Başkanvekili Köksal ilçe ziyaretlerinde bulundu

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilçelerde partililerle bir araya gelerek yerel seçim gündemini değerlendirdi.

Gündem Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 20:12:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
140 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Dinar, Sandıklı, Sinanpaşa ilçelerinde partililerle bir araya gelerek yerel seçim gündemini değerlendirdi.

 

EN DOĞRU ADAYIN TESPİTİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, ilk olarak Dinar İlçesi'ni ziyaret etti. CHP Dinar İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yerel seçim gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunan Köksal, "90 milletvekili arkadaşımız bu hafta 40 ile görevlendirilecekler. Bu 40 ilde de, o ilde, ilçelerinde, kasabalarında aday adayı olan arkadaşlarımız ile mülakatlar yapacaklar. Örgütümüzle, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, halk ile görüşerek en doğru adayın tespiti açısından ellerinden geleni yapacaklar. Daha sonra geri kalan illerimize de aynı şekilde milletvekili görevlendirmelerimiz devam edecek. 31 Mart akşamı Erdoğan çok üzülecek. Çünkü bizim elimizden 11 büyükşehri alamayacağı gibi biz AKP’nin elinde bulunan belediyeleri de alacağız." dedi.

 

OBJEKTİF KRİTERLERLE MÜLAKATLAR YAPILACAK

Daha sonra Sandıklı İlçesi'nde CHP İlçe Başkanı Raşit Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Köksal, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yapılacak çalışmalara ilişkin partililere detaylı bilgi vererek, "Milletvekillerimiz belediye başkan adaylarımızın belirlenmesi sürecinde belirli standartlar dahilinde mülakat yapacaklar. Objektif kriterlerle bu mülakatların yapılmasına ilişkin milletvekillerimize de bir bilgilendirme yapıldı. Bizim amacımız, 4 ay sonra gerçekleşecek yerel seçimde en fazla belediyeyi kazanmak, en fazla oyu alabilecek şekilde mücadelemizi sürdürmek." ifadelerini kullandı.

 

TARİHİ BİR ZAFERLE YEREL SEÇİMLERDEN ÇIKACAĞIZ

Beraberindeki heyet ile birlikte Sinanpaşa İlçesi'ni de ziyaret eden Burcu Köksal, burada Memleket Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılan Şahin Aykaç’a rozetini taktı.

Daha sonra CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yerel seçim istişaresinde bulunan Köksal, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Erdoğan 'muhalefetin adayı kim?' diye soruyordu. Şimdi bugün yerel seçim yaklaşırken İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin gibi büyükşehirlerde bırakın kazanmayı Cumhuriyet Halk Partisi adayları karşısında 'daha az nasıl fark yiyebilirim' şeklinde aday belirlemeye doğru evrildiğini görüyoruz Erdoğan'ın. 31 Mart akşamı Erdoğan çok üzülecek. Çünkü bizim elimizden 11 büyükşehri alamayacağı gibi biz AKP'nin elinde bulunan belediyeleri de alacağız ve Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir zaferle yerel seçimlerden çıkacak. 1 Nisan'da Türkiye'de her şey çok güzel olacak." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.