Beytullah Karataş, 23 Nisan dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 23:21:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
102 okunma
Takip EtGoogle News

İl Başkanı Karataş, ''Adil bir yönetim çocuklarımıza bırakacağımız en önemli mirastır. Çocuklarımıza yaşanılabilir bir Türkiye'yi miras bırakmak ise hepimizin öncelikli görevidir." dedi.

Karataş, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
"23 Nisan 1920'de büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin öncüsü olan TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümü ile ülkemizin yarını, geleceği, umudu sevgili çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. Güçlü bir Türkiye’nin en önemli güvencesi güçlü bir Meclis’tir. Güçlü bir Meclis’in en önemli şartı ise, kuvvetler ayrımı ilkesinin tesisi ve temsilde adaletin sağlanmasıdır.

Güçlü bir meclis bunun neticesinde ise adil bir yönetim çocuklarımıza bırakacağımız en önemli mirastır. Çocuklarımıza yaşanılabilir bir Türkiye'yi miras bırakmak ise hepimizin öncelikli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Meclisimizin açılışının sene-i devriyesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Mehmet Akif'lere ismini sayamadığımız nice kahramanı bize bıraktıkları miras sebebiyle bir kere daha minnet ve şükranla anıyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.