Taytak, Hocalar ve Kızılören'de coşkuyla karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Hocalar ve Kızılören’de devam etti.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 00:27:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
90 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi Afyonkarahisar genelinde çalmadık kapı, almadık gönül bırakmadı. 18 ilçenin belde ve köylerini dolaşan Taytak, seçim çalışmalarına Hocalar ve Kızılören ilçelerinde devam etti. Hocalar girişinde yüzlerce konvoy araçlarla karşılanan Taytak’ı Hocalar bağrına bastı. Hocalar ilçesinde vatandaşlara seslenen MHP İl Başkanvekili Doğan Şimşek, 14 Mayıs’ta önemli seçime gidiyoruz. Bu seçimlerde HDP ile birlikte hareket eden partilere, ittifaka Hocaları vatandaşlarımızın müsaade etmeyeceğini biliyorum. O yüzden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye oy verecek miyiz? Vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne denge ve denetleme noktasında mecliste çok daha fazla sayıda temsil edilmesi noktasında Milliyetçi Hareket Partisi’ne oyunuzu verecek misiniz? Vereceğiz” dedi.

 

TAYTAK, “İNŞALLAH 14 MAYIS’TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Muhalefetin gerçek yüzünü anlatan Milletvekili Taytak, “14 Mayıs’ta hem cumhurbaşkanlığı seçimi hemde milletvekilliği seçimi aynı gün yapılacak. Ben 14 Mayıs’ı bize cenabı Allah’ın bir lütfu olarak görüyorum. İnşallah 14 Mayıs’ta oylarımızı kullanacağız. 15 Mayıs’ta güzel bir Türkiye’ye uyanacağız. 19 Mayıs’ta da mazbatalarımızı alacağız, Türkiye için yeni yüzyıl da mecliste çalışmaya başlayacağız. 100 yıl önce atalarımız 7 devüle karşı topraklarımızın bölünmesine izin vermemiştir.  Bizde 14 Mayıs’ta kullanacağımız oylarla yine müsaade etmeyeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın sözleri ile cevap vermek istiyorum, ‘Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz’. Bizim kararımız belli adayımız nettir. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendidir. 14 Mayıs’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ne 3 hilale, Devlet Beyimize destek verecek misiniz? Vereceğiz”

 

MHP KIZILÖREN’DE BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAK

Hocalar ilçesinden sonra Kızılören ilçesine geçen Taytak yine burada yüzlerce vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. İlçeye konvoylar halinde giren Taytak vatandaşları selamladı. Meydan da vatandaşlara seslenen Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, “ben ilçemize 5 yılda ne hizmet ettiysem Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak beyin destekleri ile yapmışımdır. Ne zaman Ankara’ya gitsem heybem dolu bir şekilde dönmüşümdür. O yüzden ilçe halkım adına sayın vekilimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, 14 Mayıs’ta Milliyetçi Hareket Partisi Kızılören’de birinci parti olarak sandıktan çıkması için gereken desteği vermenizi istiyorum” dedi.

 

TAYTAK, “VATAN DİYELER BURADA SATANLAR ORADA”

Kızılören halkına seslenen Milletvekili Taytak, muhalefete yüklendi. Taytak, “Başta FETÖ, Amerika ve batı destekli muhalefetin tek derdi Tayyip Erdoğan’ı yıkmak. Yani vatan için, bayrak için, devlet için kendini ortaya koymuş bir cumhurbaşkanımızı arkasında dağlar gibi dik duran sayın genel başkanımızı ve cumhur ittifakını yıkmak istiyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Peki karşı ittifakta kimler var. Tabiki satanlar var. Yani satanlar orada, vatan diyenler buradadır. ‘Beden ölür çürür. Cana bakmak lazım. Kim kiminle yürür, ona bakmak lazım, bırakın dönsün, dönme dolaplar, Haktan, hakikatten yana bakmak lazım. Biz haktan ve hakikatten yana bakıyoruz”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.