Motofest'te unutulmaz gece

Cumhurbaşkanlığımız himayesinde Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in katkıları ile düzenlenen Türkiye’nin en büyük entegre gençlik ve spor festivali Türkiye MotoFest tüm hızı ile sürüyor.

Gündem Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 16:55:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
149 okunma
Takip EtGoogle News

Türkiye MotoFest Konserleri, Afyon Motorsporları Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran yüz binlere unutulmaz anlat yaşatıyor.Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye MotoFest etkinliği birbirinden ünlü sanatçılar ve farklı etkinlikler ile yediden yetmişe herkesi bir araya getirmeye devam ediyor.

MotoFest'in üçüncü gününde sanatçılar Göknur, Gülden Karaböcek ve Ferhat Göçer konser verdi. Türkiye'nin en büyük entegre gençlik ve spor festivali Türkiye MotoFest ile Afyonkarahisar kendinden söz ettiriyor. Dünyanın en büyük organizasyonu Dünya Motokros Şampiyonası kapsamında yapılan Motefest yine birbirinden ünlü sanatçıları hemşehrilerimiz ile buluşturdu.

 

USTALARA SAYGI ÖZEL KONSERİ

EFSANE İSİM GÜLDEN KARABÖCEK MOTOFEST’İ SALLADI

3 konserle 100 binin üzerinde izleyiciyle yeni bir rekora imza atan muhteşem organizasyonda ilk sahne, sevilen sanatçı Göknur’undu. Eğlenceli sahnesiyle Göknur, katılımcıları coşturdu. Motofest’in üçüncü gününde "Ustalara Saygı" özel konseri de düzenlendi. Efsane isim Gülden Karaböcek, Türkiye MotoFest'te nostalji rüzgarı estirdi. Yılların eskitemediği şarkılarını söyleyen sanatçı Gülden Karaböcek, Motofest’e damga vurdu.

 

ZEYBEK BAŞKAN’A COŞKULU KARŞILAMA

Pop müziğin ünlü ismi Ferhat Göçer’de, büyük usta Gülden Karaböcek ile düet yaptı. İzleyicileri hayran bırakan Motofest sahnesinde Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te vatandaşları selamlayarak Gülden Karaböcek ve Ferhat Göçer’e çiçek takdim etti. İzleyicilerin yoğun ilgisi ve tezahüratları ile karşılaşan Başkanımız,  gecenin anısına öz çekim yaptı. Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde yapılan MXGP Türkiye ile aynı anda yapılan Türkiye MotoFest, 3 Eylül'de son bulacak. Final gecesinde ise Zara ve Emircan İğrek sahne alacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.