AK Parti İl Başkanı Menteş’ten mitinge davet

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Şubat'ta miting için Afyonkarahisar’a geleceğini duyurdu.

Gündem Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 16:21:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 43 sn.
188 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş yaptığı açıklamada, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir süre kaldığına işaret etti. Seçimden seçime sahaya çıkarak çalışmalar yapan bir parti olmadıklarını, yılın 365 günü faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Menteş "Şu anda tam manasıyla artık propaganda sürecinin içindeyiz ve seçim atmosferinin oluştuğu bir dönemdeyiz. Bizler en son 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı'mızı ağırlamıştık. O gün hakikaten Afyonkarahisar tarihi bir gün yaşadı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Şubat Çarşamba Afyonkarahisar'da olacağını dile getiren Menteş, "Cumhurbaşkanı'mıza sevdalı Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizi Zafer Meydanı'na bekliyoruz inşallah" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.