Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan Mehmet Zeybek'e ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonu 1. Teşkilat Eğitim toplantısı için şehrimize gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’ten övgü dolu sözlerle bahsetti.

Gündem Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 01:35:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
107 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisar Belediyesi ile Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde geleneksel hale gelen 'Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nın Türkiye’ye örnek bir proje olduğuna dikkat çeken Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bu uygulamadan katıldığı birçok programda iftiharla bahsettiğini söyledi.

 

“HAKKINIZI TESLİM EDİYORUM”

Zeybek Başkan’ın öğrencilerin eğitimine büyük önem verdiğini ifade eden Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın; “Kitap sponsorluğunu Belediyemizin yaptığı ödüllerini bisiklet olarak belediyemizin verdiği 5 bin kişilik spor salonlarında, 50 bin kitabı öğrenciyle buluşturmanız emek ister, gayret ister. Hakkınızı teslim ediyorum Başkanım, Allah sizden binlerce kez razı olsun” dedi.

 

“SİZE ÖZEL PARAGRAFLAR AÇTIK”

Başkan Zeybek’in Afyonkarahisar sevdalısı biri olduğunu söyleyen Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın; “Birçok yerde de bu konuda hakkınızı teslim ettik. Her yerde bu örnek model çalışmaya ilişkin cümle kurduğumuzda Afyonkarahisar ilimize ve Sayın Belediye Başkanımız olarak size özel paragraflar açtık. Çünkü model burada oturdu. Bunda arkadaşlarımızın gayreti, kabiliyeti ve verdikleri emek kadar sizin gösterdiğiniz hassasiyet var. Bu çok kıymetli. Siz hakikaten bu şehri seviyorsunuz, bu şehrin çocuklarını seviyorsunuz. Bu şehrin geleceğini inşa etmek adına da üzerinize düşeni hakkıyla yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Biz buna şahidiz. Memur-Sen ailesi olarak bu hassasiyetiniz için özellikle teşekkür ediyorum” dedi. Zeybek Başkan’ın çalışanın emeğinin korunması noktasında gösterdiği gayretlerden de bahseden Genel Başkan Yalçın; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak çalışan personeller konusunda, çalışanın emeğinin koruması konusunda sizin çalışmalarınızı, gayretlerinizi yakinen biliyor ve takip ediyoruz.” diye konuştu.

 

“EĞİTİM BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ”

Belediye olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin eğitim hayatına destek olmak için üzerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise; “Çocuklarımızı sosyal medyanın kötü alışkanlığından kurtarıp kitap okumaya yönelmesini amaçlıyoruz. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Her daim okullarımızı ziyaret ediyoruz, söyleşiler yapıyoruz, okullarımıza teknik destek veriyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında yine okulumuzun birini ziyaret ettik, matematik laboratuvarımız eksik dediler, okulumuza matematik laboratuvarı kurduk. Üniversiteli öğrencilerimiz için Türkiye’de ilk defa Afyon Kocatepe Üniversitemizin kampüs alanına uluslararası standartlarda yarış pisti kazandırdık. Radyo kontrollü (RC) araçların ulusal ve uluslararası yarışları bundan böyle şehrimizde yapılabilecek” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.