Başkan Köksal bir dizi ziyaretlerde bulundu

Yoğun tebrik ziyaretlerinin ardından saha ziyaretlerine başlayan Belediye Başkanımız Av. Burcu Köksal, dış birimlerimizde incelemelerde bulunuyor. Başkanımızın, ilk ziyaret durağı Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 16:23:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
65 okunma
Takip EtGoogle News

Mesai arkadaşlarının yoğun sevgisi ve teveccühü ile karşılanan Başkanımız Burcu Köksal, öğle yemeğini de çalışma arkadaşları ile birlikte yedi, müdürlük bünyesindeki işleyiş ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

ÇALIŞANLARIMIZIN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Çalışanların fikirlerini önemsediğini belirten Başkanımız Köksal, ‘ailem’ diye nitelendirdiği mesai arkadaşlarıyla birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisar için çok iyi hizmetler yapmayı hedeflediğini söyledi.

Afyonkarahisar’ı güzelleştirmek, kent estetiği oluşturmak kapsamında gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı ekipleri tebrik eden Başkanımız, Belediyemizin tüm birimleri ile şehrimize hizmet edeceklerini ifade etti. Başkanımız Burcu Köksal’ın bir sonraki incelemesi şehrimizin muhtelif alanlarında vatandaşlarımızın beğenisine sunulan kamelyalar, banklar, piknik masaları, saksı vb. birçok ürünün üretildiği atölye oldu. Buradaki iş ve işleyişle ilgili bilgi alan Başkanımız, personeliyle hatıra fotoğrafları çekildi.

 

HAYVAN BAKIMEVİ ZİYARETİ

Yoğun çalışma temposu kapsamında saha incelemesi yapan Başkanımızın son ziyareti ise Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Geçici Hayvan Bakımevi oldu. Belediye Başkanımız Burcu Köksal, can dostlarımıza yönelik pek çok imkân sunan barınakta incelemede bulundu, ekiplerden bilgi aldı. Hayvan Barınağında bulunan can dostlarımızın daha iyi imkânlarda yaşam sürdürebilmeleri adına fiziki koşulların iyileştirileceğini belirten Başkanımız, Afyonkarahisar’da tüm canlıların yaşam haklarına saygı duyduklarını vurguladı. Başkanımız, halkımızın da taleplerinin dikkate alınarak bu alanda işlevsel adımlar atacağının mesajını verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.