Akşener Kocatepe’den halka hitap edecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Kocatepe’den halka hitap edecek.

Gündem Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 20:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 44 sn.
130 okunma
Takip EtGoogle News

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’a gelecek olan Genel Başkan Akşener’in programı hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Genel Başkan Meral Akşener’in 26 Ağustos’ta Kocatepe’den halka sesleneceğini duyurdu. Mısırlıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ve beraberindeki parti temsilcilerimiz Zafer Haftası’nda Afyonkarahisar’daki etkinliklere katılacak. Genel Başkanımız, hitabetini Afyonkarahisar’ımız için büyük öneme sahip olan Kocatepe’den yapmayı uygun gördü. 26 Ağustos günü hep birlikte büyük zaferin kazanıldığı noktada olacağız. Birlik, beraberlik ve büyük bir maneviyatla zaferimizi kutlayacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.