ATSO heyeti Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nı ziyaret etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, küresel Kovid-19 salgınında ara verdikten sonra ilk kez düzenlenen Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 16:47:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
62 okunma
Takip EtGoogle News

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler ve İbrahim Sömer, fuarda stant açan firmalara ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Fuarı düzenleyen AS Fuarcılık Koordinatörü Mehmet Abdioğulları tüm firma ziyaretlerinde yer aldı. Fuardaki katılımcı firmalara ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten imzalı teşekkür plaketi takdim edildi. 
Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Böyle bir fuar yapılmasından dolayı çok mutlu olduk. Afyonkarahisar Valiliğimiz, Afyonkarahisar Belediyemiz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, Afyonkarahisar Ticaret Borsamız, tüm kurumlar bu fuarı destekliyor. Bu yıl 72 firma fuara katılıyor. Gördüğümüz kadarıyla fuar katılımcıları memnunlar. Gayet Güzel bir organizasyon. İnşallah bundan sonra büyüyerek gidecek. Bir Fuar Merkezimiz olursa çok daha iyi olacak. Önümüzdeki yıllarda hem fuarın katılımcılarının artması, hem de bölgesel olması için elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Tüm katılımcılara, bu fuarı düzenleyen AS Fuarcılık Koordinatörü Sayın Mehmet Abdioğulları’na, tüm destek veren kurumlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.