MHP’den deprem bölgesi için kan bağışı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan büyük depremin ardından Kızılay’a kan bağışında bulunmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 01 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2023 18:45:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
135 okunma
Takip EtGoogle News

Türk Kızılay’ının çağrısı üzerine kan vermeye devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı 2 gün boyunca kan bağışında bulunacak. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, il ve ilçe yönetimleri, Kadın Kolları, Türk Kamu-Sen ve bağlı sendikalar, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri kan bağışında bulundu.

 

“Devletimiz Türk milleti ile birlikte yaraları sarıyor”

Anıtpark önünde bulunan Kızılay kan bağışı aracında teşkilat mensuplarıyla birlikte kan bağışında bulunmaya devam ettiklerini belirten MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri de etkileyen büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Depremde yaralanan vatandaşlarımızın acil kan ihtiyacının karşılanması için kan bağışında bulunmaya devam ediyoruz. Devletimiz, Türk milleti ile birlikte tek yürek olarak deprem bölgesinde afetzedelerimizin yaralarını sarmaya devam ediyor. Daha önce de yapmış olduğumuz kan bağışına 2 gün boyunca tekrar devam edeceğiz.  Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarımız hem deprem bölgesinde hemde yerel de depremzedelerimizi yalnız bırakmıyor. İl teşkilatımızın düzenlemiş olduğu yardım çağrısı ile İlimize gelen depremzedelerimize ev imkanı, eşya ve gıda desteği sağlıyoruz. Ayrıca, yurtlarda kalan vatandaşlarımızı ziyaret ederek istek ve taleplerini karşılıyoruz. Gün tek yürek olma günüdür” dedi.

Afyonkarahisar Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman ise kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.