YRP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün oldu

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün oldu. Aygün, “Kimse karamsarlığa kapılmasın” dedi.

Siyaset Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 15:19:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
176 okunma
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve genel merkezin tensipleriyle Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün oldu. Üstlendiği görevin ve sorumluluklarının farkında olduğunu söyleyen Aygün, “Partimizin sancağını bir sonraki nefere kadar layıkıyla taşımak için yorulmadan çalışacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak genel seçimlerde Türk milletine artık bir seçenek olduğunu ve karamsarlığa kapılmamaları gerektiğini söyleyen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün, “Bu başarıda bize desteklerini esirgemeyen halkımıza teşekkürü borç bilirim. Yerel seçimlerde de Türk siyasetinin umut veren yüzü olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“BAŞARININ ÜSTÜNE BAŞARI KATACAĞIZ”

Tüm belde, köy ve mahallelerde halkın sorunlarını dinlediklerini ve çözüme kavuşturmak için gerekli notları aldıklarını söyleyen Aygün, “Partimiz yerel seçimlerde her kademede en güçlü adayları belirlemek için temayüllerini yapıyor. Vatandaşımızın önerilerini dikkate alıyoruz ve Allah’ın izniyle genel seçimlerdeki başarımızın üstüne başarı katacağız” diye konuştu.

Öte yandan atama yazısını Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır’dan alan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün, seçim çalışmaları ve teşkilatlanma startını da vermiş oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.