Başkan Adayı Uluçay: “AK Parti 750 bin vatandaşımızın hizmetkarıdır”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyol Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Gündem Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 19:04:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
124 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyol Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında konuşan Uluçay "AK Parti 750 bin nüfuslu Afyonkarahisar’ın tamamının hizmetkarıdır” dedi.

 

Uluçay yaptığı açıklamada, "Biz şehrimize belediyeye kapanıp yönetmek yerine sivil toplum örgütlerimizle el ele kolkola, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla gönül gönüle çalışmalarımızı hep birlikte yönetmenin planını yaptık. Bizler 750 bin vatandaşımızın tüm taleplerini eksiklerini ihtiyaçlarını biliyoruz. AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne kadar 80 yıldır hasır altına süpürülen tüm sorunları ortaya çıkararak çözümledik. Bu sorunları da yüzde yüz çözdük elhamdülillah. Bundan sonra da tüm şehrimizin zamanla ortaya çıkan taleplerini dinliyor ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmiş olacağız. Biz herkesi memnun ve mutlu etmenin, aziz hemşerilerimize hizmet etmenin derdindeyiz. Aynı zamanda gelişen teknolojinin de nimetlerinden faydalanarak yeni ortaya çıkan talepleri gerçekleştirmek hedefindeyiz. Bizim gönlümüz de kapımızda bize oy versin vermesin tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. AK Parti kapsayıcı ve kucaklayıcı bir siyasi partidir. AK Parti‘ye diğer partilerden ayıran en önemli özellik kimsesizlerin kimsesi olmasıdır. Bu şehirde bugüne kadar kimseyi kendini dışlanmış, ötekileştirilmiş ve bir kenara atılmış hissettirmedik, hissettirmeyeceğiz. Hizmette sınır tanımadık, dur durak bilmedik bilmeyeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.