Hüseyin Ceylan Uluçay gençlerle buluştu, hedeflerini anlattı

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Erenler Bölgesi’nde samimi bir sohbet programında gençlerle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

Gündem Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 15:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
156 okunma
Takip EtGoogle News

Uluçay, "Gençlerimizin düşüncelerini, önerilerini dinlemek, onların beklentilerini anlamak bizim için büyük bir öneme sahip. Afyonkarahisar'ın geleceğini gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Erenler bölgesinde samimi bir sohbet programında gençlerle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu. Gençler sohbet programında Uluçay'a şehirde gençler için düzenlenebilecek etkinlikler, spor alanları ve kültürel projeler konularında sorular yönelttiler.

 

“Gençlerimize özel projelerimiz var”

Uluçay yaptığı açıklamada; “Öncelikle amacımız gençlere ve gençliğe hizmet. Bu noktada da sizlerin düşüncelerini almak taleplerini dinlemek adına sizlerle buluştuk. Gençlerimizin düşüncelerini, önerilerini dinlemek, onların beklentilerini anlamak bizim için büyük bir öneme sahip. Afyonkarahisar'ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Üniversite okumak için şehrimize gelen gençlerimize Erenler bölgesinde eğlenebilecekleri dinlenebilecekleri alanlar oluşturmak öncelikli hedefimiz. Sinema salonları, bowling vb. oyun salonları, geniş kütüphane konsepti, sosyal ve kültür mekanlar projelerimiz arasında. Üniversite okumak için Afyonkarahisar’ımıza gelen gençlerimize güzel şehrimizi tanıtmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu kapsamda tüm Afyonkarahisar’ı ücretsiz bir şekilde turlarla gezdireceğiz. Gençlerimizin şehrimizin kültürel ve doğal güzellikleri görmeden tanımadan memleketlerine dönmelerini istemiyoruz” dedi.

 

“İş hayatıma çaycılıktan başladım, risk almak ve azimli olmak önemli”

Gençlerden gelen sorular üzerine iş hayatı hakkında paylaşımda bulunan Uluçay, “üniversite üçüncü sınıfa geldiğimde acaba ne iş yaparız diye düşündüğümde stajyerlik yıllarımda hiçbir ücret almadan çalıştım. Muhasebe programlarını öğrenebilmek adına tabiri caizse ustalarımın yaklaşık iki üç hafta kapısında bekleyerek muhasebe programını öğrendim. Uluslararası ticaret alanında farklı firmalarda çeşitli görevler üstlendim. Kendi ticari hayatımda ise risk aldım. Risk almak bazı noktalarda açıkçası çok önemli bir husus. İnsan istediğinde yapamayacağı bir şey yok. Yalnız bunları yaparken de azimli, kararlı olmak ve de verilen işi küçümsemeden üstlenmek  gerekiyor. Siz gençlerimizin dönemleri bizlere göre inanın on kat daha etkili olacak çünkü sizlerin yaşam tarzlarınız internete olan ilginiz araştırmacı bakış açınız sorgulama merakınız bizlere göre çok daha fazla. Size tavsiyem verilen hiçbir işten korkmayın, risk almaktan korkmayın” dedi.

 

“En genç belediye başkanı olarak şehrimizi siz gençlerle birlikte yöneteceğiz”

Üniversiteli öğrencilerin genç yaştaki başarılarına dikkat çekmesi üzerine ise Uluçay, şunları kaydetti; 2020 yılında ben Türkiye’nin en geç il başkanları arasındaydım. Afyonkarahisar gibi 18 ilçesi, 42 belde, 420 köy, 800 mahallesi olan bir ilde en geç il başkanı olmak gerçekten zor bir görevdi. Ama Allah’ın izni ile bu 4 yılı teşkilatımızla ve siz gençlerimizle birlikte başarılı ile tamamladığımıza inanıyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımızı mahçup etmeden 2023 seçimlerini atlattık. Tüm yatırımlarımızı başarı ile tamamladık sözlerimizi yerine getirdik. Bu tecrübelerde de en genç il belediye başkan adayı olarak çıktığım bu yolda inşallah siz gençlerin desteği ile de en genç belediye başkanı olarak Afyonkarahisar’ımızı birlikte yöneteceğiz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.