Afyonkarahisar TOHM Sporcuları Güreş Bölge Şampiyonasında yüzleşti

Afyonkarahisar TOHM sporcuları, Burdur'da düzenlenen Okul Sporları Güreş Bölge Şampiyonasında büyük başarı elde etti. Şampiyonada Özel Afyon Genç Kalemler Okulunu temsil eden 8 sporcu, 7 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Spor Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 20:48:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
187 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazirlik Merkezinde spor kariyerlerine devam eden öğrenciler Özel Afyon Genç Kalemler okuyor.  TOHM Sporcuları Buğra Kavak, Osman Kaplan, Mehmet Efe Gör, Ömer Gül, Canpolat Demirel, Muhammed Furkan Bulut ve Zekeriya Doğan birincilik, Ali Uysal ise üçüncülük elde etti.

Afyonkarahisar TOHM Antrenörü Şakir Bozkurt, sporcularının başarısından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Sporcularımız, uzun bir süredir bu şampiyona için hazırlanıyorlardı. Bu başarı, onların ve bizim emeklerimizin karşılığıdır. Sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum" dedi.

Afyonkarahisar TOHM sporcuları, bu başarılarıyla Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Afyonkarahisar'ın Gururu Oldular

Afyonkarahisar TOHM sporcularının elde ettiği başarı, kentte büyük sevinçle karşılandı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, "Sporcularımız, Afyonkarahisar'ın gururu oldular. Onların başarısı, bizleri çok mutlu etti. Türkiye Şampiyonası'nda da başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.